Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 01:55

Νίκη οξυγόνο... ΑΟ Πάρου - Ανδριακός 3-1 [pics-vid]

Βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής πήρε ο ΑΟ Πάρου μετά την νίκη του με 3-1 επί του Ανδριακού.

Με το τρίποντο ο ΑΟΠ έκτισε διαφορά ασφαλείας και είναι πλέον καθαρά στο χέρι του να τελειώσει αναίμακτα την φετινή χρονιά.
Οι φιλοξενούμενοι με καθαρά τραυματισμένη ψυχολογία από τις περιπέτειες που βιώνουν σε όλη την σεζόν, δεν κατάφεραν να βγάλουν πράγματα στο τερέν και υπέκυψαν φυσιολογικά.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στα πρώτα 25 λεπτά οι γηπεδούχοι έλεγχαν απόλυτα το ματς και παρά το ότι δεν δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές αξιοποιώντας τις στημένες φάσεις.
Πρώτα στο 9' με την κεφαλιά του Χατζία από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλίδη και στο 18' όταν ο Γιουρτζίδης τσίμπησε την μπάλα σε χαμηλή σέντρα του Κορτιάνου και αδράνεια της άμυνας.
Ο Ανδριακός χωρίς να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να φτάσει κοντά στο γκολ.
Στο 28' ο Βασιλάρης στην έξοδο του συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και έχασε τον έλεγχο της μπάλας, που κατευθύνθηκε προς τα δίκτυα, αλλά η έγκαιρη παρέμβαση του Δελημπαλταδάκη προ του εφορμούντος Γ.Ζαννάκη γλύτωσε τους γηπεδούχους.
Στο 40' μία γυριστή φαλτσαριστή κεφαλιά του Γ.Ζαννάκη κατέληξε μόλις άουτ και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν το σημαντικό προβάδισμα των δύο γκολ υπέρ τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Από την αρχή της επανάληψης ο ΑΟΠ έδειξε πως μπήκε αεράτος για να διευρύνει το σκορ, ενώ διατηρούσε την εδαφική υπεροχή χωρίς να κινδυνεύει.
Τρεις φορές ο Παπουτσής παρενέβη σωτήρια .
Πρώτα στα πόδια του Νίκα και σε κοντινή κεφαλιά του ίδιου και 55' όπου έγινε η καλύτερη φάση του αγώνα.
Ο Γιουρτζίδης μέσα στην περιοχή έπιασε ένα εκπληκτικό εναέριο σουτ που κατευθύνθηκε στην γωνία, αλλά ο γκολκίπερ με άριστα αντανακλαστικά του στέρησε ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του.
ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ
Στο 65' η φάση ήταν ανύποπτη, αλλά ο Χατζία χρησιμοποίησε το χέρι του και ο Αρ.Γλυνός σκόραρε αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του.
Όμως και πάλι ο Ανδριακός δεν έδειξε πίστη για την ανατροπή και μόνο στο 81' που η απόπειρα για σουτ του αρχηγού των Ανδριωτών από εξαιρετική θέση κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή, πλησίασε την ισοφάριση.
Έτσι στο 86' ο Τσόκα με κοντινή κεφαλιά τελείωσε το ματς διαμορφώνοντας το τελικό 3 - 1.
Καλή η διαιτησία των κ.κ Μαθιουδάκη, Τερζάκη, Μαργαρίτη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Βαιλάρης, Σένκα [ 87' Πρίφτης ], Χασάνι, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Αρκουλής, Κορτιάνος [ 68' Τσόκα ], Νίκας [86' Σαρρής Κ.Π ], Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.
ΠΑΓΚΟΣ: Τσούκε, Γεωργιάδης, Φραντζεσκάκης, Κληρονόμος.
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Παπουτσής, Γαρύφαλλος, Τσορτανίδης, Ισλαμάι, Ζαννάκης Β., Νάζος, Γλυνός Αρ. [ 86' Τσιάμαλος ], Ψαριανός, Γλυνός Μ. [76' Νιτσόλας ], Ζαννάκης Γ., Κουλουράς.
ΠΑΓΚΟΣ: Τσαγκαλίδης, Ψωμάς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares