Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 22:25

Τέλος ο Μεϊμάρογλου από τον Ανδριακό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ανδριακού αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Στέφανος Μεϊμάρογλου.

Η ομάδα της Άνδρου εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:
O Aνδριακός Ο.Φ. ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Στέφανο Μεϊμάρογλου. Ευχόμαστε ολόψυχα να βρει σύντομα ποδοσφαιρική στέγη και να συνεχίσει να προσφέρει στη μεγάλη του αγάπη. Τον ευχαριστούμε για όλα.
για το δ.σ.
ο πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Καλογεράς
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο επόμενος προπονητής της ομάδας θα ανακοινωθεί αύριο.
Επίσης ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί στο f/b, γράφοντας:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:
- Απο την (10/7/2015), εώς σήμερα (23/3/2016), δηλαδή ένα χρονικό διάστημα σχεδόν εννιά μηνών, είχε ως διάρκεια, η συνεργασία μου, με την ιστορική ανδρική ομάδα του Νομού Κυκλάδων, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.
Στο χρονικό διάστημα αυτό, εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις, για το αγωνιστικό καλό του Συλλόγου, και παρά τις αντιξοότητες, που δεν ήταν και λίγες, θεωρώ ότι κατάφερα αρκετά και σημαντικά πράγματα. Το να μπούμε σε μία βαθύτερη ανάλυση των αγωνιστικών μου πεπραγμένων όλο αυτό το διάστημα που εργάστηκα στην ομάδα, δεν είναι το ζητούμενο, άλλωστε σε αρκετούς φίλους είναι ήδη γνωστό, ωστόσο αν χρειαστεί, θα το κάνω, καθώς, τόσο για το έργο μου, όσο και για την εργατικότητα μου, στην συνεργασία μου με τον Ανδριακό, είμαι πραγματικά περήφανος.
Μία εργασία, με (126) Προπονητικές Μονάδες, με (16) Επίσημους Αγώνες, και άλλους (2) Ανεπίσημους, οι οποίοι, περιλάμβαναν αξιόλογα αποτελέσματα, πάντα με βάση τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας τών αγώνων που είχαμε να δώσουμε, και με επίτευγμα, μία παννάξια, τελική κατάταξη στην (3η) θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Κυκλάδων στην πρώτη φάση της. Και όλα αυτά μέ ενα ρόστερ, αποτελούμενο, στο (95%) του, με ντόπια παιδιά.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Συλλόγου, που με εμπιστεύτηκε αυτούς τους εννιά μήνες, και ασφαλώς του παίκτες της ομάδος, (29) τον αριθμό, που χρησιμοποίησα σε αυτούς τους (15) επίσημους αγώνες, ενώ δεν υπολογίζω τον έναν αγώνα σε εξ αυτών, όπου μηδενίστηκε η ομάδα, αφού δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στον προορισμό της, σε ένα από τα πολλά και πολυήμερα ταξίδια που διανύσαμε όλοι μας, προκειμένω να αγωνιστούμε, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί ο Σύλλογος και να χάσει πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.
Εύχομαι ολόψυχα, κάθε επιτυχία στον Σύλλογο από δω και πέρα, και να έχει η ομάδα πάντα νίκες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ, θέλω δημόσια να πώ, και στον φίλαθλο κόσμο της Ανδρου, όπου με σεβάστηκαν, με "αγκάλιασαν" και με καλοδέχτηκαν στο όμορφο νησί τους, όσο καιρό εργάστηκα στον Σύλλογο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares