Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 21:21

Νίκη γοήτρου για τον Πανναξιακό! [pics]

Ο Πανναξιακός έδειξε από την αρχή ότι θέλει να κερδίσει το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη γηπεδούχο Άνω Μερά με 0-3, σε ένα ματς το οποίο δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά μόνο το γόητρο.

Οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τζάβρα, μετουσιώνοντας σε γκολ τρεις από αυτές .
Από την άλλη πλευρά η Άνω Μερά είχε δυσκολία απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Πανναξιακού, ενώ όταν απείλησαν βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό Μιχάλη Ανυφαντάκη.
Το φλας του αγώνα
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς έγινε στο 12’ για τον Πανναξιακό όταν, μετά από προσπάθεια του Καρούση, ο Κούτρος πλάσαρε όμως ο Τζάβρας κατάφερε να αποκρούσει σε άουτ.
Η ομάδα της Νάξου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ περίεργο γκολ, καθώς μετά από κόρνερ του Καρούση η μπάλα βρήκε στου αμυντικούς της Άνω Μεράς, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζάβρα.
Η Άνω Μερά θα απειλήσει πρώτη φορά στο 30’ με τον Γιόγιο να σουτάρει δυνατά και η μπάλα θα καταλήξει άουτ, ενώ στο 42' μετά από σύγχυση στα καρέ του Πανναξιακού ο Τσελάι θα σουτάρει, η μπάλα όμως θα κοντράρει στον Χαβδούλα καταλήγοντας σε κόρνερ.
Ο Πανναξιακός θα διπλασιάσει τα τέρματα του καθώς μετά από φάουλ-σέντρα του Κουφόπουλου, ο Κούτρος θα βρει δίκτυα με ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Στο 64' ο Κούτρος κλέψει την μπάλα και βρίσκει τον Καρούση ο οποίος όμως σούταρε άουτ. Οι Ναξιώτες θα «τελειώσουν» το ματς στο 78’ με τον Βιλαντώνη να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρούση.
Οι Μυκονιάτες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 86’ με σουτ του Γιόγιου το οποίο όμως κατάφερε να αποκρούσει ο Ανυφαντάκης.
Ο Πανναξιακός μετά από αυτή τη νίκη βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς ενώ η Άνω Μερά θα παραμείνει τελευταία χωρίς βαθμούς.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης, και βοηθοί οι κ.κ. Μουτάφης και Κουκά.
Συνθέσεις
Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Τζάβρας, Μπούμπουρη, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεραμιδάς, Αμπιλαλάι, Ράπαϊ (72’ Σιούπουλης), Οικονόμου (56’ Μπουσάι), Κουκάς, Γιόγιος, Δήμα Π (60’ Δήμα Μ).
Πανναξιακός (Πρόμπονάς): Ανυφαντάκης, Καπίρης (83’ Κάκο), Κουφόπουλος, Παπανικόλαου, Λεγάκης (67’ Βαθρακοκοίλης), Χαμηλοθώρης, Χαβδούλας, Βιλαντώνης, Μπίνχι, Κούτρος, Καρούσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - LIVE SCORE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares