Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 18:58

Ρούσσος - Βαρθαλίτης το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Σύρου

Αποφασίστηκε πριν λίγο ποιοι θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Σύρου, αφού η πλειοψηφία του ΔΣ, έδωσε την εμπιστοσύνη της στους Ρούσσο - Βαρθαλίτη που θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη σεζόν 2016-2017.

Το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr επιβεβαιώθηκε απόλυτα και το δίδυμο που τη σεζόν 2013-2014 είχε κάνει τις Κυκλάδες να παραμιλούν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το αουτσάιντερ Αίαντα, από σήμερα πιάνει δουλειά με το χτίσιμο του ρόστερ της ομάδας, που φέτος αναμένεται να προχωρήσει με χαμηλούς τόνους και με πολύ δουλειά.
Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξε και η στάση του προέδρου Γιώργου Φώσκολου, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή ο Γιώργος Ρούσσος, ενώ με την στάση του επιβεβαιώνει και την δουλειά Βαρθαλίτη τις προηγούμενες δύο σεζόν!
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάσεις εσωτερικά της διοίκησης υπήρξαν και δεν αποκλείεται αυτές να γίνουν γνωστές, αφού δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και παραιτήσεις. Ο λόγος για τον Κώστα Κόκκαλη, ο οποίος δεν θεώρησε ορθή την σύσταση της τεχνικής ηγεσίας και μη αποδεχόμενος την απόφαση της πλειοψηφίας υπέβαλε την παραίτηση του, μόλις λίγες ημέρες μετά την εκλογή του στο Δ.Σ.
Περισσότερα στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares