Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 02:44

Ο Ν. Καρουσάκης φαβορί για τον πάγκο του Αίαντα‏

Μετά την απόφαση του Γ. Ρούσσου να αναλάβει το τιμόνι του ΑΟΣ, η θέση του προπονητή του Αίαντα απαιτεί τον άξιο διάδοχο που θα συνεχίσει το έργο που όλοι γνωρίζουμε, με αξιοπιστία για να πορευθεί η ομάδα του Αίαντα όπως της αρμόζει την προσεχή σεζόν.

Μετά την προσωρινή περιπέτεια στην δεύτερη κατηγορία Κυκλάδων οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν πολύ προσεκτικά το θέμα του νέου προπονητή, ενώ σίγουρα η γνώμη του Γ. Ρούσσου θα είναι βαρύνουσας σημασίας.
Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες προτάσεις, εκείνη όμως που μοιάζει περισσότερο ελκυστική είναι αυτή του Νίκου Καρουσάκη.
Αν προσεγγίσουμε την περίπτωση με ορθολογικά ποδοσφαιρικά κριτήρια, κάτι που ισχύει παραδοσιακά στο Συριανό σωματείο, ο Νίκος Καρουσάκης αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Ευρισκόμενος ήδη την περσινή περίοδο στο πλευρό του απερχόμενου προπονητή σίγουρα έχει μπει στο πνεύμα της λειτουργίας του συλλόγου ενώ η πολύχρονη παρουσία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο απαρατήρητη δεν περνά.
Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε μικρός στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Πειραιά και γρήγορα το τεράστιο ταλέντο του ξεχώρισε και ο Ιωνικός έσπευσε να δαπανήσει ένα πρωτοφανές για την εποχή ποσό και να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Ο Όλεγκ Μπλαχίν, που τότε ήταν προπονητής τον εμπιστεύτηκε από την αρχή και του έδωσε φανέλα βασικού.
Έκανε πάνω από 160 συμμετοχές στην επαγγελματική κατηγορία, όπου μετά τον Ιωνικό αγωνίστηκε στην Παναχαική, τον Λεβαδειακό ,την Ξανθη και τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Κορυφαίες στιγμές του ο Ευρωπαικός αγώνας με την Ναντ και ο τελικός κυπέλου με την ΑΕΚ.
Το πάθος του για το ποδόσφαιρο τον κράτησε στα γήπεδα πολλά χρόνια και έκλεισε την καριέρα του στην Αγία Παρασκευή.
Σαν προπονητής έχει ασχοληθεί με τα τμήματα υποδομών του Μοσχάτου, του Απόλλωνα Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει στην ομάδα Κ.15 του Ολυμπιακού.
Ο Αίας Σύρου φαίνεται ιδανικός για ένα ποιοτικό βήμα στην προπονητική του καριέρα και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να ολοκληρωθεί, γιατί με τέτοιες προσθήκες το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων θα εξασφαλίσει την πρόοδο και την αναβάθμιση του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και επίσημα ο Βαμβακούρης Θέλει τον Λούκα ο ΑΟ Σύρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares