Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 12:28

Αγοραστός ή Ρουσσάκης για το κέντρο της άμυνας του ΑΟΣ

Στη φωτογραφία οι τρεις παίκτες (Ρουσσάκης, Νικολάου, Αγοραστός)  που απασχολούν η απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες τα μεταγραφικά του ΑΟ Σύρου. Στη φωτογραφία οι τρεις παίκτες (Ρουσσάκης, Νικολάου, Αγοραστός) που απασχολούν η απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες τα μεταγραφικά του ΑΟ Σύρου.

Μετά την περίπτωση Νικολάου που τελικά δεν προχώρησε, ο ΑΟ Σύρου βολιδοσκοπεί ακόμη δύο πρώην παίκτες του Πανθηραϊκού για να καλύψει τη νευραλγική θέση στο κέντρο της άμυνας.

Έπειτα από το πράσινο φως των Ρούσσου – Βαρθαλίτη, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τους Αγοραστό και Ρουσσάκη προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις τους.

Και οι δύο περιπτώσεις θεωρούνται βατές για την ομάδα της Σύρου, που φέτος θέλει να κάνει προσεκτικές κινήσεις και να ''χτυπήσει'' στοχευμένα στα μεταγραφικά.

Από εκεί και πέρα, χθες υπήρξε μίνι σύσκεψη για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε προτεραιότητα στην απόκτηση ενός επιτελικού χαφ και ενός δεξιού αμυντικού που θα καλύψει το κενό του Καρίμαλη. Μάλιστα στον ΑΟ Σύρου θέλουν να βρουν σε αυτή την θέση κάποιον ποιοτικό μικρό που θα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Όσο αφορά το ''ναυάγιο'' της μεταγραφής του Νικολάου και κάποια ψευδή όπως αποδεικνύονται δημοσιεύματα, αφού καμία μομφή ή ανάμειξη τρίτου δεν υπάρχει στο θέμα, με τους διοικούντες της ομάδας να τονίζουν ότι η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω προβλήματος του παίκτη με την εργασία του παίκτη στη Σαντορίνη, ενώ σε συνομιλίες που είχαν με τον Νικολάου υπήρξε η υπόσχεση ότι κάποια στιγμή ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα του ''Ιστορικού''.  

AGORASTOSROYSAKIS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares