Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 22:39

Πάπιτση και Ρουμάνος για τον Α.Ο. Συρου;

Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες ώρες στον Α.Ο. Σύρου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, Χρηστιάννα Πάπιτση και μέλος πλέον του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Φοίνικα Σύρου, ετοιμάζεται να εμπλακεί και στο ποδόσφαιρο και να ενταχθεί στην ομάδα του Ιστορικού Σωματείου.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και αναμένεται να βγει κι η επίσημη ανακοίνωση. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κ. Πάπιτση δεν θα αναπληρώσει κάποιο μέλος, αλλά προστεθεί.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος φαίνεται πως την ενδιαφέρει ο αθλητισμός αφού καλά – καλά δεν έχει περάσει ένας μήνας από την ένταξή της στο Δ.Σ. του ερασιτέχνη Φοίνικα και κάνει ακόνη ένα βήμα θα αναλάβει Υπεύθυνη επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Τέλος, μετά τις δύο σχεδόν τελειωμένες μεταγραφές των Μπάλλα και Κωτσαρή, ο Α.Ο. Σύρου πάει και για έναν αθλητή ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ο αθλητής έχει Ρουμανική υπηκοότητα και σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.  

Το διαβάσαμε στην Κοινή Γνώμη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares