Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 01:43

Γιαννούλης - Καράι περασμένα ξεχασμένα...‏

Μέσα στο γενικό κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Πάρου, υπάρχει και ένα καλό νέο για τους φιλάθλους της ομάδας.

Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν πως δύο από τους καλύτερους παίκτες  ο Διονύσης Γιαννούλης και ο Βασίλης Καράι που αμφότεροι είχαν σταματήσει να αγωνίζονται από τα μέσα της περσινής χρονιάς, είναι έτοιμοι να επανέλθουν.

Στον βαθμό που τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και με κίνητρο την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, βάζουν στην άκρη τα εσωτερικά προβλήματα που τους οδήγησαν στην έξοδο και θα ενισχύσουν τον ΑΟ Πάρου στο δύσκολο έργο της φετινής χρονιάς, μιας και η ενίσχυση των αντιπάλων ομάδων θα κάνει πολύ ανταγωνιστικό τον δεύτερο όμιλο.

Στο μεταξύ ο φίλαθλος κόσμος του νησιού είναι σε αναμονή για την επίσημη απόφαση στο θέμα του προπονητή, με την παραμονή του κ. Τριανταφυλλάκου να είναι η πιθανότερη και την οριστική διαμόρφωση του ρόστερ ανάλογα με το αν οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον Νηρέα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΑΟ Πάρου όπως συνέβη την περασμένη περίοδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares