Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 17:41

«Κίνηση» με 9 παίκτες του Αίαντα ο ΑΟΣ, πήρε και Κουκούλη

Τους εννέα (9) έφτασαν οι παίκτες που θα μετακομίσουν από τον Αίαντα στον ΑΟ Σύρου, που έκλεισε ακόμα μία σημαντική προσθήκη, αυτή του Κώστα Κουκούλη από την Κ16 της ΑΕΚ.

Ο ΑΟ Σύρου ήδη έχει στις τάξεις του τους Μανουδάκη, Χούρο, Βαμβακούρη και Σαγκινέτο, ενώ η απόφαση του Αίαντα να μη συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα άνοιξε την πόρτα για τον ερχομό ακόμα πέντε παικτών οι οποίοι είναι οι: Ρούσσος Γιάννης (1991), Άγγελος Αργυρός (1998), Γιώργος Φωτεινιάς (1998), Εφραίμ Μαυράκης (1997), Ηλίας Χαλκιας (1991), με τους τελευταίους να βρίσκονται μία ανάσα πριν ανακοινωθούν από τον ιστορικό ΑΟ Σύρου.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις κινήσεις έχει παίξει ο Γιώργος Ρούσσος, του οποίου η παρουσία στον πάγκο του ΑΟΣ, μαγνητίζει τους παίκτες που προπονούσε στην πρώην του ομάδα στον Αίαντα. Μάλιστα τις επόμενες μέρες ίσως οι παίκτες φτάσουν τους έντεκα (11), αφού αναμένεται να αποκτηθούν και οι Καπλάνης και Καραδήμας.

Πολύ σημαντική θωρείτε και η προσθήκη του Κώστας Κουκούλη, ο οποίος είναι γεννημένος το 2000 και έρχεται από την κ16 της ΑΕΚ. Ο Κουκούλης έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στους Νέους Ολυμπιακού Σύρου (μετέπειτα Αίαντα Σύρου). Μαζί με τους άλλους παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Αίαντα θα δώσει πολλές λύσεις στα χέρια του τεχνικού διδύμου της ομάδας Ρούσσου και Βαρθαλίτη.

Τέλος σημαντική συμβολή σε αυτές τις κινήσεις έχουν παίξει ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος και ο αντιπρόεδρος Πέτρος Ραουζαίος, οι οποίοι εγγυήθηκαν προσωπικά για την επιστροφή των παικτών τον Αίαντα Σύρου αν και όποτε αποφασιστεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα. Πρόμοια περίπτωση θεωρείται και αυτή του Αντώνη Μπαλόπητα, ο οποίος αν και συμμετείχε στις προπονήσεις του Πάγου, τελικά μετά από συζητήσεις με τον ισχυρό άνδρα και παράλληλα το πράσινο φως του τεχνικού επιτελείου, πείστηκε και θα παραμείνει στην ομάδα.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares