Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 14:35

Χρήσιμα συμπεράσματα ΑΟ Πάρου - ΑΟ Σύρου 2-7‏

Μέσα σε υπερβολικές συνθήκες ζέστης οι δύο ομάδες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό ματς στην Πάρο και οι προπονητές ασφαλώς τσέκαραν πράγματα , καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις δεν αργούν.

ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του κ.Τριανταφυλλάκου, που έδιναν το πρώτο τους φιλικό, παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί κια μάλιστα προηγήθηκαν στο 16' με κοντινό σουτ του Χατζία που εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στο κέντρο της της άμυνας των Συριανών.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο γκολ των Συριανών, που βελτιώθηκαν μετά το 20'. Ισοφάρισε ο Μαραγκός στο 37' με σουτ από κοντά και στο 41' ο Λούσας τελείωσε άψογα την κάθετη του Μανουδάκη.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ο ΑΟ Σύρου κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος και πέτυχε γρήγορα γκολ με φάουλ του Μίρτσα στο 49'. πλασέ του Λούσα από κόψιμο του Μαραγκού στο 54', σκαφτό του Κότση από πάσα του Ραμπαβίλα στο 56', για να μειώσει σε 2-5 ο Κ.Σαρρής με διαγώνιο σουτ από εξαιρετική ενέργεια του Πρίνα στο 67'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν ο Ραμπαβίλας στο 76' και ο Χούρος στο 79'.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Οι γηπεδούχοι είναι νωρίς για να κριθούν, όμως κάποιες ενέργειες των νεαρών τους άφησαν καλές εντυπώσεις , όπως και ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Ράπτης που θα βοηθήσει μεσοεπιθετικά.

Οι Συριανοί παρουσιάζουν ποιότητα στην ανάπτυξη τους, σίγουρα θα βελτιωθούν οι συνεργασίες τους με τα παιχνίδια και έδειξαν πολλούς τρόπους στο να ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες και να φτάνουν σε τελικές προσπάθειες.

Ανασταλτικά δείχνουν προβλήματα ενώ είναι εμφανής η απουσία ηγέτη στο κέντρο της άμυνας.

Πάντως για το χρονικό σημείο που είμαστε παρουσιάστηκαν αρκετά δεμένοι και ομοιογενείς.

Ο τραυματισμός του Κωτσαρή που αντικαταστάθηκε δεν προκαλεί ανησυχία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ Βασιλάρης [ 35' Νίκας - 80' Γεωργιάδης], Φρατζεσκάκης [46' Μπαρδάνης ], Τσούκε , Χατζία [82' Κούτσα], Τσαντουλής [71' Καραφυλλάκης], Τριανταφυλλίδης [86' Κέλβιν], Σένκα [ 86' Χάλκο ], Γιουρτζίδης [ 65' Πρίφτης],Ράπτης [87' Φραντζής],Μπέρτι [60' Πρίνα], Ρομάριο [85' Δόγκας].

ΑΟ ΣΥΡΟΥ Πρίντεζης [46' Βαμβακούρης], Μαραγκός, Κωτσαρής [40' λ.τ. Ραμπαβίλας], Αργυρός [46' Βαβουράκης] , Μπάλας, Μανουδάκης, Ρούσσος Κ.[60' Χούρος], Μουράι [73' Φραγκιάς], Κώτσης, Μίρτσα, Λούσας [70'Μπάιλας]. 

Διαιτήτευσαν οι Ζαράνης- Ρούσσος Β. - Μαργαρίτη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares