Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 16:33

Είχε την ουσία ο ΑΟ Σύρου... 0-2 την Θύελλα

Με ποδοσφαιρικό ρεαλισμό ο ΑΟ Σύρου πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα, που πέρασε με 0-2 από την έδρα της Θύελλας μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Οι ομάδα των Ρούσσου - Βαρθαλίτη φάνηκε καλά διαβασμένη και κατάφερε να περιορίσει τα ατού του αντιπάλου της, χτυπώντας εκεί που χρειαζόταν για να φύγει με το τρίποντο από τη Σαντορίνη.

Από την άλλη πλευρά η Θύελλα προσπάθησε πολύ να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τα καινούρια της στοιχεία, πράγμα που τελικά κατάφερε μέχρι ένα σημείο, αφού παρά την καλή της εικόνα και την κατοχή σε μεγάλα διαστήματα, κάτι φάνηκε να λείπει στην δημιουργία και στα τελειώματα των φάσεων.

Άξιο αναφοράς το πολύ καλό κλίμα του αγώνα, κάτι που φάνηκε και στο τέλος με τα συγχαρητήρια και τις φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όπου λίγο από επιλογή, λίγο από την ροή του αγώνα ο ΑΟΣ περίμενε τους αντιπάλους του στο δικό του μισό του γηπέδου, αφήνοντας, ιδίως μετά το 20' την Θύελλα να παίρνει πρωτοβουλίες. Οι γηπεδούχοι έφθασαν σε θέση βολής στο 13' που ο Βαμβακούρης έπεσε στα πόδια του Αγγελακά και αμέσως μετά αφού η σέντρα του Φίλων βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, πάλι ο γκολκίπερ έβγαλε δύσκολα σουτ του Σπανού.

Ο ΑΟ Σύρου είχε στο 26' με τον Ραμπαβίλα που με υπερένταση δεν κατάφερε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και στο 28' που ο Λούσας σε καλή θέση στην περιοχή κοντραρίστηκε από τον Καψάλη. Στο 30' νέα χαμένη ευκαιρία για την Θύελλα στο σουτ του Σπανού που ίσως βρήκε και το δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ. Ο ρυθμός διατηρήθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις. Στο 44' ο Πασβαντόγλου αντιδρά με επιτυχία σε δυνατό σουτ του Μίρτσα.

ΝΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο 54' ο Μουράι εκτέλεσε από πλάγια φάουλ με φάλτσα και η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε γκελαριστή στα δίκτυα για το 0-1. Ο Κώστας Μιχάλης δεν άργησε να αντιδράσει και με δύο αλλαγές προσπάθησε να κτυπήσει από τις πτέρυγες. Οι Συριανοί με τάση να πατήσουν στο γκολ και να διαχειριστούν το ματς, είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Μίρτσα στο 69' και στο 78' ο Βαμβακούρης με έγκαιρη έξοδο ανακόπτει μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων. Η Θύελλα ρίσκαρε όλο και περισσότερο μέχρι το 85', που ο Χούρος τσιμπάει την μπάλα σε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα και κάνοντας το 0-2 δίνει την νίκη στην ομάδα του.

Τέλος ούτε στο 91' στην κοντινή κεφαλιά του Δημητρακόπουλου η Θύελλα δεν σημείωσε το γκολ που δικαιούταν στο ματς με βάση τις φάσεις που δημιούργησε.

Διαιτήτευσαν οι Ζαράνης, Μουτάφης και Βάιλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Πασβαντόγλου, Λιγνός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης (60' Βλαβιανός), Σπανός, Φίλων (72' Βουλγαράκης),΄Ερρίκος, Καψάλης, Αγγελακάς, Δαβιλάς, Γκιργκίρης (60' Μπρίτσα).

ΠΑΓΚΟΣ: Καραμολέγκος, Πάγια, Καλαμάτας, Σάμπα

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαραγκός, Τσορντανίδης, Μπάλας, Αργυρός, Μανουδάκης, Ρούσσος (70' Κουκούλης), Μουράι, Λούσας (79' Χούρος), Ραμπαβίλας (84' Κωτσαρής), Μίρτσα.

ΠΑΓΚΟΣ: Συριανός, Φραγκιάς, Μαυράκης, Φωτεινιάς  

14489642_10154552594112445_1719540982_o.jpg

THYELLA AOS 0 2 DIAITITES

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares