Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 22:52

Το «θέλουν» και οι δύο στην Πάρο

Φωτογραφία από αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το 2012 Φωτογραφία από αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το 2012

Κυριακή πρωί στις 11.30 στο Δημοτικό στάδιο Πάρου με διαιτητή τον Γ. Κουζούμη και βοηθούς του Ι. Αρμακόλα και Β. Ρούσσο, ο ΑΟ Πάρου, μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.


Οι γηπεδούχοι του κ. Τριανταφυλλάκου πεισμωμένοι από τον αποκλεισμό στα πέναλτι του κυπέλλου, θέλουν μπροστά στο κοινό τους να αποδείξουν πως έχουν στόχους στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα και φυσικά να κατακτήσουν βαθμό η βαθμούς.

Τα αγωνιστικά προβλήματα τους εστιάζονται στην αδυναμία του Αρκουλή να παίξει λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιαννούλη που έχει ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Η Θύελλα του κ. Μιχάλη με δεδομένους τους υψηλούς της στόχους, έρχεται λαβωμένη στην Πάρο από την ήττα της πρεμιέρας.

Όμως ο τρόπος που χάθηκε η νίκη αγωνιστικά, αλλά και η συνολική παρουσία της ομάδας που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, ασφαλώς τις δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσει το διπλό βάλσαμο στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Πολλοί άλλωστε στο Καμάρι πιστεύουν πως η ομάδα τους θα παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι, αφομοιώνοντας περισσότερο τα στοιχεία που θέλει να εμφυσήσει ο νέος προπονητής με την καλή κυκλοφορία και το παιχνίδι κατοχής της μπάλας που επιθυμεί να καθιερώσει.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι, ευχάριστο για τους θεατές και το sportcyclades.gr θα σας μεταφέρει τις καλύτερες στιγμές του.

PAROS_NTINA.jpg

PAROS_IAKOVINAS_DOG_TRINING.gif

PAROS_THE_GYM.gif

PAROS_SPANOU_XROMATA.gif

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares