Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 21:46

AO Σύρου - Φιλώτι 3-0 με άνεση και καλή μπάλα [pics]

Με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στη Σαντορίνη ο ΑΟ Σύρου μπήκε δυνατά στο ματς και το Φιλώτι, που έδειξε σημάδια βελτίωσης, δεν είχε τα περιθώρια να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι είδαν τα ατού τους μεσοεπιθετικά να καταθέτουν ποιότητα και πολλές ιδέες στην δημιουργία, έφτιαξαν πολλές φάσεις, σκόραραν 3 φορές κατακτώντας δίκαια τη νίκη.

Η ομάδα των Ρούσσου - Βαρθαλίτη, παιχνίδι με το παιχνίδι, βγάζει τις αρετές της μέσα στο γήπεδο, με συνεχή άνοδο στην απόδοση της, πράγμα που επιβεβαιώνει αυτούς που τη θέλουν να παίζει για ακόμη μία χρονιά όλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, δείχνει ακόμη να «ψάχνεται» και σίγουρα η εικόνας της δεν είναι αυτή που έχει παρουσιάσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δυνατό το ξεκίνημα των Συριανών και με δεδομένο πως το Φιλώτι δεν επέλεξε το ταμπούρι στην άμυνα, δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει πολλές καλές στιγμές εκατέρωθεν, με την μερίδα του λέοντος να ανήκει στους γηπεδούχους.

Στο 5' ο Ραμπαβίλας έστρωσε με το στήθος στον Αργυρό που σούταρε άστοχα από εξαιρετική θέση,στο 10' ο Κώτσης έπιασε άστοχη κεφαλιά και στο 16' σε μακρινή πάσα του Μπάλα χρειάστηκε να πέσει στα πόδια του Ραμπαβίλα ο Ξένος σωτήρια.

Στο ίδιο διάστημα είχε δύο καλά σουτ του Νταή στο 6' και στο 11΄ και ειδικά στο δεύτερο ο Βαμβακούρης απέκρουσε με δυσκολία.

Ο ΑΟΣ πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ σε 4 λεπτά. Στο 20' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίρτσα ο Αργυρός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 24' έπειτα από πάσα του Λούσα ο Ραμπαβίλας βρήκε στόχο για το 2-0.

Το ημίχρονο τελείωσε με ένα ωραίο φάουλ του Μπονιάκου στο 31' και μία φάση στο 41' με τον Ραμπαβίλα που δεν βρήκε καλά την μπάλα.

ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Στην επανάληψη και με το 2-0 υπέρ του ο ΑΟΣ δεν ήθελε να διακινδυνεύσει τίποτε, γι αυτό διαφοροποίησε την τακτική του για να σιγουρέψει το τρίποντο.

Λιγόστεψαν και οι πολλές φάσεις, όμως ο στόχος επετεύχθη χωρίς προβλήματα. Στο 47' ο Ξένος δύσκολα έβγαλε το σουτ του Μίρτσα, ενώ στο 74' πρώτα ο Βαμβακούρης αντέδρασε στο σουτ του Νταή και στην αντεπίθεση ο Ραμπαβίλας καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Ξένο να μπλοκάρει.

Το 3-0 έγινε στο 78' όταν ο Λούσας αξιοποίησε την συνεργασία των Ραμπαβίλα και Μπαλόπητα και στο 89' ο Κοττάκης σημάδεψε το δοκάρι.Καλή η διαιτησία των Βακόνδιου, Μουτάφη και Νομικού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαραγκός, Τσορτανίδης, Μπάλας, Αργυρός, Μανουδάκης, Λούσας ( 80' Κουκούλης), Ρούσσος (46' Χούρος), Κώτσης (70' Μπαλόπητας), Ραμπαβίλας, Μίρτσα.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Μπονιάκος, Ζούλης, Μουστάκης (64' Εζεμπάγκουε, 75' λ.τ. Λιοφάγος), Νταής, Κοττάκης, Σαντέ, Σκοπελίτης (56' Ευριπιώτης), Μακρυμανώλης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares