Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 01:57

Νίκη και «κορυφή» για την Θύελλα [pics]

Σε ρυθμούς ρελαντί η Θύελλα πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Πάγο και έπιασε στην κορυφή τον ΑΟ Σύρου, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

 Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη έπαιξε όσο χρειάστηκε και μέχρι το 20' κατάφερε να σκοράρει δύο φορές με τον Αγγελακά.

Στο 10ο λεπτό ο Δημητρακόπουλος με μία κούρσα από τα αριστερά έβγαλε «συστημένη» σέντρα στο κεφάλι του Αγγελακά, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Στο 20' ο Ρούσσος, ανέτρεψε τον Ερρίκο στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής, με τον κ. Μαθιουδάκη να καταλογίζει άμεσα την άσπρη βούλα και τον Αγγελακά να μετατρέπει την εσχάτη των ποινών σε γκολ. 

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά παρόλα αυτά η Θύελλα είχε κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, αλλά κάτι η αστοχία, κάτι η αποτελεσματικότητα του Νικητίδη κράτησαν το 2-0 μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Πάγος από την πλευρά του είχε κάποιες προσπάθειες, που προήλθαν κυρίως από ατομικές πρωτοβουλίες και ειδικά στην επανάληψη, και ενώ η Θύελλα είχε χαλαρώσει, υπήρξαν 1-2 στιγμές που θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Μαθιουδάκη, Ζαράνη και Κουλακιώτη.

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Καλαμάτας, Κάτσι, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Δαβιλάς (81' Λυγνός), Αγγελακάς, Αρβανίτης (65' Μπαλλης), Μπρίτσα (76' Καψάλης).

Αναπληρωματικοί: Πάγια, Βουλγαράκης, Πασβαντόγλου, Λύκος

Α.Ο Πάγου (Τζώρτζης) : Νικητίδης, Δεσινιώτης (88' Ρούσσος Ι.), Αργυρός, Μαραγκός, Σταμούλης, Παλαιολόγος, Ρούσσος Κ. (74' Μαυράκης), Μαυρομάτης (61' Ναμπίλ), Τρόκα, Πάπιτσης, Πρίντεζης. Την αποστολή συμπλήρωσε ο Ρούσσος Ν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Live Score 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares