Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 14:35

«Επιβεβαίωση» Οριστικά στον ΑΟ Σύρου ο Παπαδόπουλος [pics]

Τη στιγμή που πολλοί ήθελαν και παρουσίαζαν τη μεταγραφή του Αποστόλη Παπαδόπουλου στον ΑΟ Σύρου, ως ναυάγιο, την ίδια στιγμή ο παίκτης θεωρείται πλέον και επίσημα μέλος της Συριανής ομάδας, επιβεβαιώνοντας την αποκλειστική είδηση που σας είχαμε μεταφέρει χθες.

Ο ικανότατος Κεντρικός αμυντικός που όλοι γνωρίζουμε από το πέρασμα τους στον Πανναξιακό (11-12, 13-14) σε Δ' και Γ' Εθνικής ετοιμάζει βαλίτσες για την πρωτεύουσα και αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση κάτω από τις οδηγίες των Ρούσσου - Βαρθαλίτη.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε επιβεβαίωσε την οριστική συμφωνία του με τον ΑΟ Σύρου, καθώς και την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή. Παρουσιάστηκε βέβαιος ότι ο ΑΟ Σύρου μπορεί να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε και την φιλία που τον δένει με τον πρώην του συμπαίκτη που θα συναντήσει στην ομάδα, Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο ΑΟ Σύρου δυναμώνει στην θέση που είχε δημιουργηθεί κενό μετά τη φυγή του Κώστα Μπάλα.

Δείτε μία σειρά φωτογραφιών από το πέρασμα του Παπαδόπουλου από τον Πανναξιακό

 

bc4eec75461e4233a30d6b37f3b3dbe1 XLFASH PERISTERIPANNAXIAKOS-KOS PANIGIRIA STAMATIOUPANNAXIAKOS AGKALIApannaxiakos entekada me thyellaPANNAXIAKOS ME MANDRAIKOpappap tolisZONIANA-PANNAXIAKOS 630

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares