Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 15:15

Στην Σύρο ο Παπαδόπουλος [pics]

Το «σήριαλ» της μεταγραφής έλαβε τέλος και ποιο συγκεκριμένα αίσιο τέλος για τον ΑΟ Σύρου, οι άνθρωποι του οποίου με συντονισμένες προσπάθειες απόκτησαν τον πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή.

Ο Παπαδόπουλος πάτησε το πρωί σε Συριανό έδαφος, όπου τον υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Πέτρος Ραουζαίος.

Φυσικά το sportcyclades.gr βρέθηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης, όπου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του 25χρονου παίκτη, ο οποίος αναμένεται να πάρει ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή του ΑΟ Σύρου.

Ο Παπαδόπουλος, ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, καθώς όπως τόνισε θέλει να μιλήσει μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας πάντως αισιόδοξος για την πορεία της νέας του ομάδας.

θα πρέπει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στο κλείσιμο της συμφωνίας έπαιξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Α.Ο. Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος, που είναι ο «αφανής ήρωας» πίσω από πολλές ενέργειες του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος, μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο λειτούργησαν μεθοδικά και σε χαμηλούς τόνους στην περίπτωση του Παπαδόπουλου, δείχνοντας ότι έχουν βάλει ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση του συλλόγους.

PAPADOPOULOS SYROS

PAPADOPOULOS FANELA

PAPADOPOULOS LIMANI

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares