Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 22:40

ΑΟ Πάγου - Πανναξιακός 3-1 Το δις εξαμαρτείν....

Η Σύρος αποδεικνύεται γρουσούζικια για τον Πανναξιακό. Στην δεύτερη φετινή του επίσκεψη γνώρισε πάλι την ήττα από τον ψυχωμένο και αποφασισμένο ΑΟ Πάγου.

Μία δίκαιη νίκη αφού μετά τα μαζεμένα γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο τέταρτο, οι φιλοξενούμενοι με τόσο χρόνο στην διάθεση τους έκαναν μετριότατη εμφάνιση και μόλις στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε το 3-0, όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ

Το ματς ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες και μετά από κάποιες προσπάθειες και μικροευκαιρίες εκατέρωθεν στο 13' και στο 15' ο Πάγος πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Στο 13' ο Μ. Πρίντεζης από κοντά άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Πάπιτσης έφυγε στην κόντρα και τελείωσε την φάση προκαλώντας σοκ στους Ναξιώτες.

Προσπάθησαν να συνέλθουν και να αντιδράσουν, κέρδισαν φάουλ και κόρνερ αλλά πλην της φάσης με το δοκάρι του Λίκα δεν έφθασαν στην μείωση του σκορ.Παράλληλα ο Πάγος βρίσκοντας χώρους κτυπούσε στην αντεπίθεση με κορυφαία φάση το σουτ του Ναμπίλ στο 34'.

ΝΩΡΙΣ ΤΟ 3-0 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Στο 49' ο Μ. Πρίντεζης από κόρνερ του Ζαφείρα έβαλε τέλος στις ελπίδες για ανατροπή.

Η συνέχεια δεν επιφύλασσε κάτι διαφορετικό, κάποια καλά σουτ των παικτών του Πανναξιακού αστόχησαν και στο 67' ο Σκούπρας μείωσε σε κενό τέρμα.Ακολούθησε ένα μικρό διάστημα που ο Πανναξιακός πίεσε, αυτό όμως ήταν πολύ σύντομο και γρήγορα οι γηπεδούχοι προσάρμοσαν την τακτική τους και κράτησαν την μεγάλη τους νίκη που ήταν η πρώτη για φέτος.

Διαιτήτευσαν οι Ζαράνης, Μουτάφης και Ρούσσος Ι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΓΟΣ (Τζώρτζης): Νικητίδης, Ζαφείρας, Π. Πρίντεζης (68' Ρούσσος Κ.), Σαμιωτάκης, Μαραγκός, Μ. Πρίντεζης (84' Πρελορέντζος), Παλαιολόγος, Ναμπίλ (67' Τρόκα), Πάπιτσης, Αργυρός.

ΠΑΓΚΟΣ: Ρούσσος Ν., Ξιάρχος, Δεσινιώτης, Μαυρομάτης

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Λίκα, Κουφόπουλος (46' Καρούσης), Πολυκρέτης Κ., Ιασωνίδης, Καπίρης, Σκούπρας, Σέμε, Βιλαντώνης, Πολυκρέτης Εμμ., Κόλα (18' λ.τ. Ιωαννίδης).

ΠΑΓΚΟΣ: Ανεβλαβής, Μπίνχι, Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης.

14924016_1755793331339492_1217771009_o.jpg

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares