Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 22:37

Πήρε το Μυκονιάτικο ντέρμπι ο Α.Ο. Μυκόνου

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας ένα μεγάλης σημασίας εντός έδρας τρίποντο, απέναντι στην Άνω Μερά με 3-1 και να παραμείνει μέσα στους στόχους του.

Από την άλλη η Άνω Μερά πλήρωσε τα λάθη της άμυνας της στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ είχε προηγηθεί με 0-1, τελικά ηττήθηκε. 

 

Στο 6' έγινε η πρώτη καλή στιγμή του ματς και για τον Α.Ο. Μυκόνου καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σερέπας έκανε μια σέντρα σουτ η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Μετά από λίγο και πιο συγκεκριμένα στο 9' έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία και για την Άνω Μερά με μια πολύ καλή εκτέλεση από τον Γιόγιο η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ. 
 
Μια ακόμα πολύ καλή στιγμή για την Μύκονο στο 34' με τον Αλεξανδρόπουλο να εκτελεί το κόρνερ, τον Σερέπα να πιάνει τη κεφαλιά όμως η άμυνα της Άνω Μεράς έδιωξε τη τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Ο Παστελόπουλος έκανε ένα πολύ καλό σουτ όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. 
 
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 51΄ με τον Μήτσικα όποιος βρέθηκε μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στο η Άνω Μερά έφτασε κοντά στο 2ο γκολ, στο 58’ με ένα σουτ του Αραπίτσα αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
 
Στο 63’ οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν με τον Σερέπας ο οποίος με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-1 για την ομάδα του. Ο Α.Ο. Μυκόνου πήρε ξανά το προβάδισμα στο 64' με τον Μπεμπέτο να σκοράρει ξανά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος που έκανε η άμυνα της Άνω Μεράς και από κοντά έκανε το 2-1.
 
Μετά από μια φάση διάρκεια η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έφτασε κοντά στο 3ο γκολ όμως μετά από κόντρες ο Κουτσούκος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

 

Ο Α.Ο. Μυκόνου θα φτάσει πολύ κοντά στο 3ο γκολ όμως μετά από κόντρες ο Κουτσούκος θα διώξει πάνω στη γραμμή. Τελικά η ομάδα του Παχατουρίδη θα κάνει το 3-1 στο 77'  με σουτ του Πανέτα, σε μια φάση όπου πάλι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος από την άμυνα της Άνω Μεράς.  

Πλέον ο Ά.Ο. Μυκόνου έφτασε στους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Σύρο για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, αφού θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Άνω Σύρου από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Σύρου ο οποίος έχει 15 και μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο στα παιχνίδια που έχει δώσει.  Από την άλλη η Άνω Μερά παραμένει στους 9 και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Θύελλα Καμαρίου. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Καλορογιάννης και Υφαντίδης.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Ράγια Χ., Ράγια Ρ. (60' Μπομπάι), Αργυρίου, Μπαλλής, Μπάμπακαρ, Αμπαδίνης, Τόμπρος (35' Πανέτας), Σερέπας, Μύρτινας (65' Ξένος), Αλεξανδρόπουλος.

Άνω Μερά (Τζιόβας): Καρανάσος, Κουτσούκος, Αβράμης (84' Τσινάς), Καρανίκας, Καρφαρίδας, Μήτσικας, Παστελόπουλος (70' Τουρέ), Αραπίτσας (78΄Κωστόπουλος), Γιόγιος, Κολιόπουλος.

Το Live Score

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares