Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 00:51

ΑΟ Πάρου - Πανναξιακός 1-0. Τι πάθος ατελείωτο...

Το σερί νικών του ΑΟ Πάρου συνεχίστηκε αυτή τη φορά κόντρα στον Πανναξιακό, επικρατώντας με 1-0.

 Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο επί ισχυρού αντιπάλου και πλέον κανείς δεν αμφιβάλλει για την ανταγωνιστικότητα της Παριανής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, που άργησε αλλά βρήκε τον δρόμο της.

Δύο πράγματα έμειναν στους αρκετούς φιλάθλους, αν πάρουμε υπ όψιν μας την βροχή που έπεφτε μέχρι το ημίχρονο. Πρώτον το απαράμιλλο πάθος και η αφοσίωση των γηπεδούχων και δεύτερον η παροιμιώδης αδυναμία των φιλοξενούμενων να τελειώσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το βρεγμένο τερέν οδήγησε τους αντιπάλους σε ένα γρήγορο τέμπο και το θέαμα στο πρώτο μέρος σε καθήλωνε. Ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στο ματς και μέχρι το 26΄ που έμεινε πίσω στο σκορ είχε προλάβει να απολέσει 3-4 σημαντικές ευκαιρίες. Μόλις στο 2΄ο Σκούπρας μόνος του και λίγο πλάγια στην περιοχή σούταρε διαγώνια και άστοχα, στο 5΄ η κοντινή κεφαλιά του Βιλαντώνη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 16΄ο Λίκα εξ΄επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 26΄ σε απόκρουση της άμυνας ο Πρίνα πήρε την πρώτη κεφαλιά πάσα και ο Αρκουλής που είχε αρχίσει να σπριντάρει βρήκε την μπάλα μπροστά του και ψύχραιμα την πέρασε πάνω από τον Βασιλάκη για το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Αμέσως μετά στο 28΄ο σκόρερ έγινε δημιουργός, αλλά ο Πρίνα που δέχθηκε την μεταβίβαση μέσα στην περιοχή καθυστέρησε, κλείστηκε και σούταρε στα χέρια του γκολκίπερ. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο ΑΟ Πάρου δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΧΑΘΗΚΑΝ  ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ

Πρώτη κραυγαλέα ευκαιρία στο 52΄ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ ο Σκούπρας αστόχησε και στο 58' σε αντεπίθεση ο Φραντζεσκάκης ξεχύθηκε από δεξιά και σέρβιρε στο κεφάλι του Πρίνα που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Το ματς όσο περνούσε η ώρα γινόταν πιο δυνατό και ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ των γηπεδούχων και άγχωνε τους φιλοξενούμενους. Αποτέλεσμα να αρχίσουν τα γεμίσματα που βόλευαν τους αμυντικούς. Στο 70 ο Σέμε σουτάρει από την περιοχή μόλις άουτ και στο 72΄ νέα απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Σκούπρα που αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι δεν σκοράρει από τα τρία μέτρα. Ακολούθησαν εσωτερικές αλλαγές από τους δύο προπονητές και ο κ. Τριανταφυλλάκος έφερε στα στόπερ τον Γιαννούλη για να κρατήσει το σκορ. Δύο σουτ του Κόλα από εξαιρετικές θέσεις δεν βρήκαν στόχο και στο 83΄ο Ιωαννίδης εντελώς μόνος του δεν τα κατάφερε από την μικρή περιοχή.

Οι γηπεδούχοι, μικροί και μεγάλοι, έπεφταν με όλη τους την δύναμη, καθαρά πάντα , πάνω στη μπάλα και κράτησαν την νίκη που τους φέρνει στους 9 βαθμούς.

Ο διαιτητής του αγώνα Ζαράνης αφού με ηρωική προσπάθεια έμεινε για 30 λεπτά στο ματς, αποχώρησε με εμφανές πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τον διαδέχθηκε ο Β. Ρούσσος, καθώς η Ι. Ψαρρά ήταν σε ετοιμότητα και συμπλήρωσε την τριάδα με την Σ. Μαργαρίτη. Τα κατάφεραν αρκετά καλά σε ένα δύσκολο αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Σαρρής Κ.Π. (91΄ Κρώνης), Πρίνα (78΄Σωτηρόπουλος),  Σκιαδάς (85΄Κληρονόμος), Τσούκε, Χατζία,  Αρκουλής, Σένκα, Φρατζεσκάκης,  Γιαννούλης,  Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Φραντζής, Βασιλάρης, Χύσκα, Γκιόκα.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Βασιλάκης, Λίκα, Κουφόπουλος (75΄Μανωλάς), Ιασωνίδης, Σέμε, Βιλαντώνης, Ιωαννίδης, Καρούσης (46΄Κόλα), Σκούπρας, Καπίρης, Μπίνχι.

Αναπληρωματικοί:  Πολυκρέτης Κ., Γκάμε, Περάκης, Περιστεράκης, Ανευλαβής

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares