Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 13:45

Παρελθόν ο Κωτσαρής, Σκούπρας και Βασίλιεφ στο στόχαστρο

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Κώστας Κωτσαρής, καθώς εδώ και λίγα λεπτά αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟ Σύρου.

Ο βορειοελλαδίτης παίκτης που στο παρελθόν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Πανναξιακό, είχε ειδοποιήσει αρκετό καιρό πριν ότι για προσωπικούς  λόγους θέλει να αποχωρήσει:

Εμείς βρήκαμε τον παίκτη του ΑΟ Σύρου, ο οποίος μιλώντας για την αποχώρηση του, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟΣ και ειδικά τον πρόεδρο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.. Κάποιοι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με κάνουν να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω απο τον σύλλογο.. Δεν έχω κανένα παράπονο απο κανέναν καθ'όλη την διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα και το νησί γενικότερα.. Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι πάνω απ'ολα και αποχωρώ με τις καλύτερες αναμνήσεις.. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Κινήσεις

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό δίδυμο της ομάδας των Ρούσσου – Βαρθαλίτη, ήδη έχει κατάθεση στην διοίκηση το πλάνο του, ζητώντας ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, πράγμα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για την απόκτηση 1-2 ποδοσφαιριστών.

Ο ένας από αυτούς  θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Κατσούλης της ΑΕ Ηρακλείου, που θα αντικαταστήσει τον Κωτσαρή. Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Σύρου ψάχνει και έναν μέσο, με τα ονόματα των Σκούπρα και Βασίλιεβ να είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Βέβαια οι παραπάνω περιπτώσει μόνο εύκολες δεν είναι, καθώς εμπλέκονται και οι σύλλογοι που αγωνίζονται. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares