Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 17:05

Με δυνατές «ΜΑΧΕΣ» η 12η αγωνιστική (πρόγραμμα-βαθμολογία)

Σπουδαία παιχνίδια με κομβική σημασία περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας, καθώς η τροχιά αντίστροφης μέτρησης που έχουμε μπει φέρνει όλο και πιο κοντά την ανάδειξη του πρωταθλητή που φέτος θα λάβει μέρος στη Γ’ Εθνικη χωρίς τη συμμετοχή του σε αγώνες μπαράζ.

Η εικόνα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν και ο Α.Ο. Σύρου έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού Άνω Μερά και Λάβα Εμπορείου ακολουθούν κατά πόδας το συγκρότημα της Σύρου, που θα πρέπει να πάρει κάποια σημαντικά ντέρμπι για να κλειδώσει τον τίτλο, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα, όπου καλείται να βγει αλώβητος από το τοπικό ντέρμπι.

Η Λάβα, το Σαββατοκύριακο έχει ρεπό με αποτέλεσμα η Άνω Μερά να στοχεύει σε νίκη με τον Πανναξιακό για να πάρει προβάδισμα σχετικά με την 2η θέση.

Δύσκολες εκτός έδρα εξορμήσεις και για τον ΑΟ Μυκόνου και τη Θύελλα, που καλούνται να περάσουν χωρίς απώλειες από τις έδρες των ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου αντίστοιχα.

Τώρα όσο οι αγωνιστικές περνούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων αυξάνετε κι αυτό το βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο που ο κόσμος των νησιών είναι κοντά στις ομάδες.

Βέβαια οι άσχημες καιρικές συνθήκες μπορεί να αποτρέπουν κάποιους να μεταβούν στο γήπεδο, όμως ο αριθμός των φιλάθλων στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ικανοποιητικός.

Πάμε να δούμε τη Βαθμολογία και το πρόγραμμα της Α’ Κατηγορίας.

2017-01-27_3.jpg

2017-01-27_4.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares