Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 00:31

«Σειρήνες» από Χαλκίδα για τον Ραμπαβίλα

Με το ένα πόδι στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα σε μία από τις δύο ομάδες που θα έχει Πόλη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τη σεζόν 2017-2018 βρίσκεται ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και από τους κορυφαίους του Νταμπλούχου ΑΟ Σύρου, βλέποντας τις εξελίξεις στην ομάδα του να μη πηγαίνουν καλά έχει πλέον στρέψει το ενδιαφέρον του στις προτάσεις που έχει, με τον ΑΟ Χαλκίδας να έχει ήδη κάνει την κρούση του και τον Ταμιναϊκό, να έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση στον Ραμπαβίλα.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θα εξετάσει μέχρι τελευταία στιγμή την παραμονή του στη Σύρου, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται μέρα με τη μέρα, αφού δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση που έχουν κρατήσει οι επιχειρηματίες και οι φορείς του νησιού απέναντι στον ΑΟ Σύρου. Μάλιστα φέρεται να είπε σε στενό του κύκλο ότι είναι πολύ στεναχωρημένος που όλοι γύρισαν τη πλάτη στη περσινή προσπάθεια και άφησαν ολομόναχους τους Φώσκολο, Ραουζαίο να βγάλουν το «φίδι από τη τρύπα».

Προτάσεις για τον βιρτουόζο παίκτη έχουν καταθέσει και ομάδα από την Κέρκυρα, υπάρχει επαφή με τον ΑΟ Καραβά, αλλά φαίνεται να κερδίζει περισσότερους πόντους τον «ΝΑΙ» σε ομάδα της Χαλκίδας, καθώς με τον τόπο τον δένει και η καταγωγή της σχέσης του.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε λίγες ημέρες να μιλήσει για τα όσα έχουν γίνει στον ΑΟ Σύρου

Για την υπόθεση Ραμπαβίλα, όπως και για όλο το μεταγραφικό «παζάρι» θα σας κρατάμε όπως πάντα ενήμερους...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares