Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 16:11

Ένα βήμα πριν υπογράψει σε ομάδα Γ΄ Εθνικής ο Άγγελος Σταμούλης

Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στις  Κυκλάδες και με τις καλύτερες των εντυπώσεων να τον συνοδεύουν ο Άγγελος Σταμούλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ηχούν στα αφτιά του προτάσεις από ομάδες Γ΄Εθνικής.

Ο ταχύτατος αμυντικός που πρωτογνωρίσαμε όταν ήρθε για λογαριασμό του ΑΟ Σύρου στις Κυκλάδες, έδειξε με το καλημέρα την ποδοσφαιρική του αξία, μετά από 1,5 χρόνο παραμονής, ήρθε το στρατιωτικό και έπειτα η μεταγραφή του στον ΑΟ Πάγου, όπου αγωνίστηκε 2 σεζόν.

Κανένας δεν αμφισβήτησε ποτέ το ταλέντο του… Απεναντίας όλοι μιλούσαμε για έναν παίκτη που αξίζει να παίζει σε παραπάνω κατηγορία, αφού έβαλε δύσκολα σε όλους του επιθετικούς που αγωνίστηκε ως αντίπαλος.

Και πλέον η ώρα του Άγγελου Σταμούλη για την επιστροφή του στις παραπάνω κατηγορίες φαίνεται ότι έφτασε, καθώς οι προτάσεις από την περιοχή του τη Φθιώτιδα του έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Βέβαια ανάμεσα σε αυτές τις προτάσεις υπάρχουν και κάποιες από ομάδες του τοπικού, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μη βιάζεται, θέλοντας να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του.

Ο Σταμούλης τον Δεκέμβριο γίνεται 23 χρόνων, αλλά παρόλα αυτά διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αρκετούς τίτλους.

Αναλυτικά ο παίκτης του Πάγου έχει αγωνιστεί:  Δάφνη Λιβανάτων (Α Φθιώτιδας), ΑΠΟ Αταλάντης (Α Φθιώτιδας), Ένωση Άσπρα ΣπΊτια / Αντίκυρας  (Δ’ εθνική, Κύπελλο Βοιωτίας), Ανδρούτσος Γραβιάς (Δ εθνική, Κύπελλο Φωκίδας), ΑΟ Σύρου (πρωτάθλημα - κύπελλο Κυκλάδων), Καμένα βούρλα και ΑΟ Πάγου (πρωτάθλημα – κύπελλο Κυκλάδων).

STAMOYLIS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares