Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 15:18

Προβάρουν τα «Μπλε» Πιταράς, Καράι και Καρελέμογλου

Έτοιμος να ενισχυθεί με τριπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανναξιακός, που κινείται αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι λοιπόν μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Προμπονά, ο Πανναξιακός είναι έτοιμος να υποδεχτεί τρία νέα πρόσωπα, που αναμένεται να αποτελέσουν παίκτες κλειδιά  την ερχόμενη σεζόν.

Ο πρώτος είναι ο Ναξιώτης μέσος,  Αντώνης Πιτταράς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τη Ρόδο.

Στο παρελθόν ο 25χρονος Ναξιώτης έχει επίσης φορέσει τη φανέλα των: Αστέρα Βάρης, ΑΟ Γλυφάδας, Νίκης Βόλου, ΑΠΣ Ζάκυνθου και Παναχαϊκής.

Ο Πιτταράς, που θα κάνει ένα διάλυμα από τις αυξημένες υποχρεώσεις των παραπάνω κατηγοριών λόγω της στρατιωτικής θητεία που θέλει να εκτίσει,  αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ του Πανναξιακού.

Ο δεύτερος είναι πιθανότατα ο Βασίλης Καράι, που πέρυσι αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαρμάρων και ΑΜΣ Φιλωτίου, από όπου έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες και ήδη έχει δεχθεί την κρούση των ανθρώπων του Πανναξιακού.

Η ταχύτητα του, η τεχνική του κατάρτιση και η έφεση στο σκοράρισμα, σίγουρα αποτελούν στοιχεία που θα δώσουν επιθετικό πλουραλισμό στα πλάνα του Γιώργου Προμπονά.

Όσο αφορά τον τρίτο παίκτη που θα εμπλουτίσει το ρόστερ του Πανναξιακού, αυτό ακούει στο όνομα Κώστας Καρελέμογλού. Ο νεαρός μπακ – χαφ, μετά από έναν χρόνο απουσία του, θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Πανναξιακού, δίνοντας πολλές λύσεις στις πτέρυγες της ομάδας της Νάξου.

Αυτό που μένει είναι η επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών…

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares