Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 19:58

Πράσινος και τέσσερις ακόμα επιστροφές στο Φιλώτι

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του το Φιλώτι, με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Ορφανό να καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει της πρεμιέρας της Κυριακής, όπου θα γίνει η πρεμιέρα της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Πάρου στο γειτονικό νησί.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα της ομάδας, που δεν θα λάβει μέρος όμως στην πρεμιέρα, θα είναι και ο Γιάννης Πράσινος.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από το Κουφονήσι επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε τη σεζόν 2013 – 2014, με το πέρασμα του από τον σύλλογο να κρίνεται άκρως επιτυχημένο.

Ο Πράσινος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Ηλία Ορφανό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας για την επιστροφή του, τόνισε: « Επιστρέφω στον σύλλογο που στο παρελθόν έχω αγωνιστεί και οι άνθρωποι του μου έχουν φερθεί άψογα. Ευελπιστώ να έχουμε γρήγορα διαθέσιμο το γήπεδο μας στο Φιλώτι και όλοι μαζί να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό που μπορούμε να πετύχουμε».

Από εκεί και πέρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου έχει ενισχυθεί με τέσσερις ακόμα σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών που κατάγονται από το Φιλώτι.

Ο λόγος για τους, Αποστόλη Μουστάκη, Μιχάλης Βασιλάκη, Βασίλη Ψαρρά και τον νεαρό Γιάννη Κατσουρό που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Νάξου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares