Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 13:45

ΑΠΣ Κύθνου: Ικανοποίηση και ευχαριστίες στον Παμμηλιακό

Η ικανοποίηση στης τάξεις του ΑΠΣ Κύθνου για την παρουσία της ομάδας στους δύο αγώνες που έχει δώσει για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι δεδομένη.

Οι άνθρωποι και ο προπονητής βλέπουν ότι με το καλημέρα στις επίσημες υποχρεώσεις, όχι μόνο η προσπάθεια αναγνωρίζεται από όλους, αλλά το συγκρότημα της Κύθνου δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και το μέλλον του ανήκει.

Οι παίκτες του Σταύρου Κονιδάρη έδειξαν χαρακτήρα και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει, όπου μάλιστα στο τελευταίο όταν αγωνίστηκαν με 9 παίκτες έδειξαν θέληση να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, έχοντας σημαντική χαμένη ευκαιρία στο 86΄.

Η ομάδα του νησιού αυτή τη βδομάδα δεν αγωνίζεται, αλλά παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνου, κ. Γιώργος Λαρετζάκης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία του Παμμηλιακού στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παμμηλιακό  για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας κατά τον μεταξύ μας αγώνα στη Μήλο  και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και φίλο κ. Μιχάλη Βαμβακάρη».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares