×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 02:35

Τρίτωσε τις νίκες ο Παμμηλιακός | Ευχάριστη εικόνα η Σίφνος [stats]

Το απόλυτο του στις νίκες διατήρησε ο Παμμηλιακός, επικρατώντας του αξιόμαχου Πανσιφναϊκού με 1-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Μήλου, για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου, «συγκατοικώντας» μαζί με τον Α.Ο Πάρου στην κορυφή του ομίλου.

ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ – ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ

Η Ομάδα της Μήλου, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη κάτω από τα δοκάρια της, είναι η μοναδική των τριών ομίλων που δεν έχει ακόμη δεχθεί κάποιο τέρμα, σπατάλησε σωρεία ευκαιριών στο ματς με αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με ''μοιραίο'' τον Σίδερη, ο οποίος είχε 2 δοκάρια (1 σε κάθε ημίχρονο) ενώ θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς από νωρίς.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Στο 40ο λεπτό καταγράφηκε η φάση, η οποία έκρινε και την έκβαση του αγώνα, όταν ο Μανί κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, πρόλαβε στην έξοδο τον Κάραβο και με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό γκολ του ημιχρόνου αλλά και της αναμέτρησης.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η πίεση του Παμμηλιακού. Οι ευκαιρίες ωστόσο που δόθηκαν στους γηπεδούχους, για να καθαρίσουν το παιχνίδι, δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα όσο έμενε το ρευστό 1-0 από το 80ο λεπτό και μετά δηλαδή, η Σίφνος προσπάθησε να βρει χώρους, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Ανυφαντάκη.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης από τον Πανσιφναϊκό,  αφού η ομάδα παρατάχτηκε με αρκετούς «μικρούς» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μήλου, κάτι που σίγουρα πιστώνεται ο νέος προπονητής κ. Δημητριάδης. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, συνθέτουν ένα Πασιφναϊκό γεμάτο προσδοκίες και κυρίως μια ομάδα ως επί το πλείστον, ανταγωνιστική.  

ΠΑΡΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ

Αρκετή ήταν και η προσέλευση του κόσμου εκατέρωθεν, ενώ άπαντες με το σφύριγμα της λήξης, χειροκρότησαν όλους τους ποδοσφαιριστές για τις προσπάθειες τους.


Άριστη η διαιτησία του κ. Ζαρανή και των βοηθών Κουλακιώτη και Μαθιουδάκη.

Συνθέσεις

Α.Σ Παμμηλιακός (Μάλλης) : Ανυφαντάκης, Ζούλιας, Λιβάνιος, Σίδερης Σ., Κυρίτσης, Δρίλης (75' Κουρέλης), Νάκας (46' Μαυρογιάννης Α.), Τσιριγωτάκης, Μανι (65' Καμακάρης), Σίδερης Αν., Μπεκογιάννη (90' Δερδελάκος).

Αναπληρωματικοί : Λικάι, Ατανάσοφ, Μαυρογίαννης Α.

Πανσιφναικός (Δημητριάδης): Κάραβος, Φράγκος, Τσέλιος, Λεμπέσης, Διαρεμές, Ναδάλης, Ραπτόπουλος (70' Γεωργούλης Β.), Ατσόνιος Α., Γεωργούλης Γ., Τσίνα, Φραγκίας

Αναπληρωματικοί :Ατσόνιος Χ., Μαστρόκαλος, Ζαμπέλης, Ποργιώτης, Κολαράκης, Χουζούρης


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

RGWSEGERG.jpg


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

AEWRTWEYE4NY.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares