×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 21:53

Επέστρεψε στις νίκες με «πολυβόλο» τον Πανέτα ο ΑΟ Μυκόνου [pics-vid-stats]

Με τον Δημήτρη Πανέτα να «πετάει φωτιές» πετυχαίνοντας χατ τρικ ο Α.Ο. Μυκόνου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 στο παιχνίδι που έκλεισε την 4η αγωνιστική απέναντι στον Αίαντα Σύρου.

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ Μυκόνου ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με τους Πάγο και ΠΑΣ Τήνου, ενώ από την άλλη ο Αίαντας παρέμεινε χωρίς βαθμό μαζί με την ομάδα της Σύρος 2002, αφού η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών λόγω της παραίτησης της από το Κύπελλο.

Ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να σκοράρει με τον Πανέτα μόλις στο 14ο λεπτό, όταν ο έμπειρος φορ βρέθηκε απέναντι στον Καρποδίνη και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ ο "Γερόλυκος" του Α.Ο. Μυκόνου «χτύπησε» ξανά στο 28' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όπου έκανε το 2-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Αίαντας προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα οι Μυκονιάτες κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη τους στο 83΄ και πάλι με τον Πάνετα που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Συριανών και με σουτ λόμπα νίκησε τον Καρποδίνη πετυχαίνοντας το τελικό 3-0.

Παρατηρητής διαιτησίας: Νίκος Δεληγιάννης | Παρατηρητής αγώνα: Πέτρος Ραουζαίος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρικόπουλο και Παπαστολόπουλο.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής (59' Πατσάνι), Παπαδόπουλος (34' Μπομπάι), Τόμπρος, Καρατζάς, Καραϊνδρος (73' Βαρουξής), Αμπαδίνης (80' Παλάσης), Ράγια, Μπάμπακαρ, Αλεξανδρόπουλος, Πανέτας

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καμπάνης, Ζαγκούλης (65' Γεράρδης), Συριανός (73' Βουτσίνος), Αργυρός, Μπάιλας, Πούσας (29' Σκορδίλης), Σαγκινέτος, Κόκαλης, Πρίντεζης (56' Κοτσιπετσίδης), Καπλάνης.

Η Βαθμολογία τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

 

2017-11-05_7.jpg

2017-11-05_8.jpg

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares