Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 20:25

Βήμα τριάδας από τον Μαρπησσαϊκό

Ο Μαρπησσαϊκός πήρε πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι της Πάρου απέναντι στον Αστέρας Μαρμάρων με 2-4 και πλέον βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για να μπει στην τριάδα των ομάδων που θα περάσουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

 Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του, καθώς υπήρξαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ με τους τυπικά γηπεδούχους του Αστέρα να αποδεικνύονται «σκληρά καρύδια» να ισοφαρίζουν  (1-1), και στη συνέχεια να προηγούνται (2-1) αλλά στην επανάληψη η φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πάτησαν γκάζι και μέσα σε ένα δεκάλεπτο με 2 τέρματα κατάφεραν να πάρουν αυτό το τρίποντο που μπορεί αν αποδειχτεί χρυσό για τη συνέχεια.

Στο 35΄ο Τριβυζάς άνοιξε το σκορ, με τον Πίστα να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Αστέρα στο 38΄.

Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να σκοράρουν και στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μαρπησσαϊκός προηγήθηκε σε 1-2 με τον Βιτζηλαίο, αλλά πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μπελούκης σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 69΄ο Κρητικός και στο 80΄ο Αντωνόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος Γ. με βοηθούς τους Ρούσσο Ε. και την κυρία Μαργαρίτη.

Αστέρας Μαρμάρων (Κένερ): Μπάκο, Αντιπαριώτης, Μπελούκης Σ., Παρζαλής, Φυρίγγος (71΄Χαραλαμπίδης), Κατσαμπεας, Καζακίδης, Μάτσος (14΄Κλουβάς), Πίστας (83΄Σούλι), Μπελούκης Α., Ρούπας.

Αναπληρωματικοί: Κεφαλάς, Γαβαλάς.

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Ζουμής, Τριβυζάς, Κρητικός, Τριαντάφυλλος, Παπαδόπουλος, Κορρές, Αντωνόπουλος, Βράπι, Βιτζηλαίος, Τζανακόπουλος Κ. (62΄Κρητικός), Γκέμπορις.

Αναπληρωματικοί: Μανιώτης, Τσιγώνιας, Τζανακόπουλος Μ., Ανουσάκης, Γεμελιάρης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares