×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 23:25

Έφυγε με το «Διπλό» και μία.. απώλεια από τη Σύρο η Άνω Μερά

Η Άνω Μερά πέρασε με 1-6 από την έδρα της Σύρος 2002 και παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη φεύγοντας  με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Σύρο, έχοντας όμως μία απώλεια καθώς στο τελευταίο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αμπντούλ, πράγμα που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Ο αγώνας

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε γι αυτούς  στο 8’ με σουτ από τον Τουρέ και στο 11’ ο Αμπντούλ με σουτ ξανά.

Το πρώτο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τουρέ στο 18’ και δύο λεπτά αργότερα μετά από ατομική ενέργεια ο Αμπντούλ πάσαρε στον Ουζούνογλου ο οποίος έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 36’ πάλι μετά από ατομική προσπάθεια του Αμπντούλ ο Τουρέ έκανε το 0-3, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε στο 37’  με σουτ, το τελικό 0-4 του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο με τον Τουρέ και τον Ραζάκ να χάνουν από μία ευκαιρία έκαστος.

Στο 61’ ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς έδωσε τη θέση του στον 14χρονο Θειακούλη, υιό του πρώην τερματοφύλακα του Μυκονιάτικου Σωματείου, ο οποίος πραγματοποίησε τη πρώτη επίσημη παρουσία του με την πρώτη ομάδα.

Στο 63’ ο Ραζάκ έκανε το 0-5 για την ομάδα του όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 72’ με τον Κονδύλα. Τέλος στο 75’ ο Αμπντούλ έκανε το τελικό 1-6.

Στο 90’ έγινε η φάση η οποία και «χαρακτήρισε» το ματς με τον Αμπντούλ μετά από σύγκρουση που είχε με το Νίκο Σαγκινέτο να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα, με την Άνω Μερά να διαμαρτύρεται έντονα για αυτή την φάση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Κουκά.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ. Πέτρος Ραουζαίος

Συνθέσεις

Σύρος 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς Θ. (22’Πρέκα), Βοπόπουλος, Μαρουδιάς Ν.(60’ Θεοδοσίου), Δαλέζιος, Ανδρεαδάκης, Συργιάννης, Λελάι Κ, Ζερβάκης (46’ Σαγκινέτος Ν.), Κανέλλης (46’ Καραμολέγκος), Κονδύλας, Λελάι Μπ.,

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καρακαντάς, Σαμαράς

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας (54’ Θειακούλης), Καρίμαλης, Κουτσούκος (46’ Μόσχου), Πρίφτης (46’ Μπουσάι), Θεοχάρης, Κεραμυδάς, Τουρέ (65’ Αίγλη), Χατζάκος, Αμπντούλ, Ουζούνογλου, Βαγενάς

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μαμαντί, Χριστουδουλάκης, Γιόγιος

Φωτογραφίες (Φραγκίσκος Φωτεινιάς)

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares