×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 00:49

Ο εύστοχος πήρε και το τρίποντο [stats]

Νικητής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Τήνου αναδείχθηκε ο Αίας Σύρου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου στο γήπεδο της Άνω Σύρου (1-0). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς και να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά τους Καρποδίνη, ο οποίος αποσόβησε με σωτήριες επεμβάσεις τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Οι 22 ποδοσφαιριστές παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Άνω Σύρο, με τον πολύ δυνατό αέρα να δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους, προσπάθησαν να «βγάλουν» πράγματα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά και όπως πήγαινε το παιχνίδι, η εντύπωση που επικρατούσε ήταν πως η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ, αυτή θα ήταν που θα έπαιρνε και τη νίκη.

Ο Άγιαξ από νωρίς πήρε τα ηνία του ματς, αφού προηγήθηκε με το.. «καλημέρα». Ο Κουκούλης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με κεφαλιά στο 9ο λεπτό έγραψε το 1-0, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η πλάστιγγα έγειρε προς τον Αίαντα, έχοντας τον κίπερ του σε εξαιρετική ημέρα. Ο Καρποδίνης «κατέβασε ρολά» και με 2 καίριες επεμβάσεις διατήρησε ανέπαφη την εστία του, σε έναν αγώνα που ο ΠΑΣ Τήνου θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό.

Το τελικό 1-0 βρήκε τον Αίαντα στην 5η θέση του 1ου Ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ οι Τηνιακοί βρίσκονται στην 4η θέση με 7 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Αγγέλου και Ρούσσο. Παρατηρητής ο Πέτρος Ραουζαίος.

Αίας Σύρου (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καμπάνης Λαζαρίνος, Συριανός, Αργυρός, Χαλκιάς, Σαγκινέτος (90’ Βαμβακούσης), Λούσας (79’ Σκορδίλης), Κουκούλης (70’ Λιέας), Μπάιλας (90’ Βουτσίνος), Καπλάνης

Αναπληρωματικοί: Καλμπουράκης, Φωτεινιάς Γ., Καραμολέγκος

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Καμολίνος, Δενεκαρίας (72’ Λειβαδάρης Π.), Ζαλώνης, Νάζος, Κριτής, Βελαλόπουλος, Φώσκολος, Ζαννάκης (90’ Λειβαδάρης Γ.) , Βιδάλης (62’ Αργυρόπουλος), Μανουδάκης, Μεμάι (77’ Δελώτης)

Αναπληρωματικοί: Βίδος, Κελαδίτης, Δασκαλόπουλος

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην αρχή του ματς, για το θάνατο του Δημάρχου της Τήνου Σίμου Ορφανού, ενώ οι Τηνιακοί ποδοσφαιριστές φορούσαν σύσσωμοι μαύρα περιβραχιόνια. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

SDRTYHERTYHER.jpg

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

DRHRTHYHRHYRT.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares