Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 01:27

Από ένα βαθμό ΑΟ Μυκόνου και Πάγος στο ντέρμπι του 1ου Ομίλου [pics - vid - stats]

Ισόπαλο έληξε το ματς του Α.Ο. Μυκόνου με τον Α.Ο. Πάγου (1-1), με τις δύο ομάδες να μοιράζονται  βαθμούς και εντυπώσεις. Οι Μυκονιάτες παραμένουν στη 2η θέση με 14 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον απομακρύνονται οι ελπίδες κατάκτησης της πρώτης θέσης, ωστόσο παραμένει στο χέρι τους, η πρόκριση για την επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.

Οι Συριανοί από την άλλη παρέμειναν στη 3η θέση με 12 βαθμούς και θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τα επόμενα ματς ελπίζοντας σε «στραβοπάτημα» του Α.Ο. Μυκόνου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στα του αγώνα η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη ξεκίνησε πιο δυνατά, δείχνοντας από το πρώτο λεπτό πως θέλει να πάρει τη νίκη - στο ανανεωμένο γήπεδο της - χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Τσαμασλίδη. Ο Α.Ο. Πάγου από την άλλη προσπαθούσε να χτυπήσει στη κόντρα, χωρίς όμως να πετύχει κάτι αξιόλογο.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Αλεξανδρόπουλο. Στο 34ο λεπτό, μετά από πάσα του Μπάλλη, ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Πρίντεζη και με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 45’, όταν ο Πρίντεζης βρέθηκε στη μικρή περιοχή απέναντι στον Σαββόπουλο, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Συριανοί ξεκίνησαν στα πρώτα λεπτά πιο δυνατά, όμως ο Α.Ο. Μυκόνου ανέβηκε και διεκδίκησε το «τρίποντο» μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.  

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα και Ανδρικόπουλο

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βερώνης Μ. (49’ Πατσάνι), Ράγια Χ., Τόμπρος, Καρατζάς, Καραϊνδρος (34’ Ντουσάι, 69’ Μπομπάι), Αμπαδίνης, Βαρουξής, Αλεξανδρόπουλος, Τσαμασλίδης (81’ Πανέτας)

Α.Ο. Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης, Μαυράκης, Αργυρός, Βαβουράκης, Φραγκιάς, Μπαλόπητας, Φωτεινιάς (46’ Παπουδής) , Σαμπάν (81’ Ρούσσο Κ.), Πρίντεζης (88΄Τρόκα), Ρούσσος Κ., Περιστεράκης (90’ Ελ Μπαραγκέ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

dorutheogih.jpg

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

we4ywe4tye45y.jpg

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares