Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 16:43

Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Παντελή ο Α.Ο. Μυκόνου!

Επιβεβαιώθηκε στο απόλυτο το ρεπορτάζ μας σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς πριν λίγο ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Παντελής που είναι πρώτος από τους πέντε (5) συνολικά παίκτες τους οποίους δώσαμε πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα.

Έτσι λοιπόν ο ΑΟ Μυκόνου κατά τη μεταγραφική  περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη.

Ο Παντελής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, διαθέτει και τα δύο πόδια, είναι 31 ετών (γεννημένος 17/12/1986) και κατάγεται από τη Χαλκίδα.

Ο Δημήτρης Παντελής ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Κορωπί, Κέρκυρα, Θήβα, Ηράκλειο, Φωστήρα, Κεραυνό Κερατέας, Ζάκυνθο, Εθνικό, Ρούβα, ΑΟ Τραχώνων Αλίμου, Παναργιακό, Ολυμπιακό Γυθείου και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Γ.Σ. Πανγυθεατικού. 

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου

"O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Παντελή Δημήτρη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Γ.Σ. Πανγυθεατικός. Ο 31χρονος επιθετικός συμφώνησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Ο πρόδερος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας".

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares