Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 11:58

«Επιθετική» ενίσχυση με Αποστολίδη και Εγιουρούμ

Η μία μετά την άλλη κλείνουν οι μεταγραφικές κινήσεις για τη θύελλα Καμαρίου, που μετά τις ανακοινώσεις των Λεφάκη και Τσουκαλά, ενισχύθηκε περαιτέρω με δύο επιθετικούς.

Ο λόγος για τον 29χρονο Γαβριήλ Αποστολίδη που αγνιζόταν στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα στον Αετό Ορφανού, ενώ Καμαριανός θα πρέπει να θεωρείται και ο Νιγηριανός Εγιουρούμ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Ο Αποστολίδης που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Σαντορίνη, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει διατελέσει παίκτης των: Δόξα Δράμας, Αστέρα Τρίπολη, ΑΟ Καβάλας, Ακροπόταμου, Βυζάντιου και Νέστου, ενώ έχει συμμετοχές ακόμη και στη super league.

Ο Εγιουρούμ, εκτός του Θριάμβου έχει διατελέσει παίκτης του ΑΠΟ Νικολακάκη και προπονείται εδώ και αρκετό καιρό με τη νέα του ομάδα, ενώ ήταν μέλος της αποστολής στον αγώνα Κυπέλλου της Θύελλας με τον ΠΑΣ Νάξου.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές για τη Θύελλα Καμαρίου που είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το μήνυμα Αποστολίδη

Ο Γαβριήλ Αποστολίδης μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καθώς με μήνυμα του αποχαιρέτησε την πρώην του ομάδα, γράφοντας:

«Μετα την αποχώρηση μου από τον αετό ορφανού θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα το φίλο Γιάννη Ζέρβα για τη βοήθεια τους να ξεπεραστούν κάποια θέματα διαδικαστικά επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή και στους συμπαίκτες μου..εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει όσο δυνατόν γρηγορότερα τον στόχο της παραμονής γιατί το αξίζουν!».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares