Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 14:37

Τρίτο ''ΜΠΑΜ'' με Ηλία Γκολέμη η Άνω Μερά [pics-vid]

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις μας για Κωφοκώτσιο και Αργυρίου, σας αποκαλύπτουμε ακόμα μία μεταγραφή η οποία θα ενισχύσει την Άνω Μερά του Νίκου Τζιόβα, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου συμφώνησαν σε όλα με τον ικανότατο επιθετικό Ηλία Γκολέμη που θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση των ''Ανωμεριτών''.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Ένωση Λέρνας στη πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας πολλά τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Παναργειακό, Παναυπλιακό, Κόρινθο, Ζευγολατιό, ενώ έχει υπάρξει και συμπαίκτης με τον Μανόλη Πολυκρέτη στην Σπάρτη όταν η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Γ΄Εθνική, πράγμα που έχει πετύχει και με το Ζευγολατιό. 

Παρά την πρώτη θέση που κατέχουν στον πρώτο όμιλο, στο στρατόπεδο της Άνω Μεράς κρατάνε χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι παρά το πλεονέκτημα βαθμών που ενδεχομένως θα έχουν στην 2η φάση του πρωταθλήματος, ωστόσο θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΟΛΕΜΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2006:

c1c7eef756111b7d400cbca80dd59260_XL.jpg

uiyiure.png

rewarrw.png

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares