Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 00:24

Με καλά νέα για το γήπεδο η πίτα του ΑΠΣ Κύθνου

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Κύθνου έδωσε το βροντερό παρών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου του νησιού, όπου την Τρίτη 13/2 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο «νεοφώτιστος» σύλλογος των Κυκλάδων.

Με γήπεδο μέσα στο 2018

Δεν ήταν μόνο ο κόσμος και οι αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τον ΑΠΣ Κύθνου που πλέον αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι εξωστρέφειας για το νησί, αλλά και πολύ θεσμικοί παράγοντες, όπως και εκπρόσωποι της εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτης Γαρδέρης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ηλιού, όπως και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων, ευχήθηκαν για τη νέα αθλητική σεζόν να είναι άκρως δημιουργική και να συνεχιστεί το έργο του ΑΠΣ Κύθνου πάνω στο σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού και την προβολή που αποφέρει όλο το εγχείρημα στην Κύθνο.

Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Χαρίλαος Δημητρίου και Νικόλαος Δανιήλ, που με την σειρά τους έδωσαν της δικές τους ευχές.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχους . Γαρδεράκης, τόνισε ότι οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο του Μέριχα έχουν προχωρήσει σε πολύ καλό σημείο, ενώ προέβλεψε ότι εντός του 2018 ο ΑΠΣ Κύθνου θα έχει το γήπεδο στη διάθεση του. Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε το θερμό χειροκρότημα.

Εντός στόχων

Αναφορικά με το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Λαρεντζάκη, η ικανοποίηση τους ήταν έκδηλη, καθώς βλέπουν ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Στον σύντομο χαιρετισμό ο κ. Λαρεντζάκης τόνισε ότι η ανδρική ομάδα είναι εντός στόχων, ενώ σαν διοίκηση έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις της. Ειδική αναφορά έγινε και στις ακαδημίες, οι οποίες συνεχίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους, ενώ προγραμματίζονται ήδη φιλικά και τουρνουά αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το γυναικείο τμήμα και εκεί οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά ενό προγραμματίζεται και κάποιο φιλικό εκτός Κύθνου.

Το ευχαριστώ

Ο Γιώργος Λαρεντζάκης δεν παράλειψε να ευχαριστήσει στην εκδήλωση με θερμά λόγια τον δήμαρχο κύριο Γαρδέρη και τον αντιδήμαρχο κ. Ηλιού Γιώργο. Όπως τόνισε το όνειρο της ολοκλήρωσης του γηπέδου πλησιάζει. Την άνοιξη ξεκινούν εργασίες και ίσως το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο. Τέλος κάλεσε όλους τους Θερμιώτες να έρθουν κοντά στην ομάδα και να γίνουν μέλη της για να ενισχύσουν οικονομικά όλη αυτή την προσπάθεια.

Η ομιλία του προέδρου 

 

 Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares