Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 23:53

Έκλεισε με εκτός έδρας νίκη ο «Ιπτάμενος» ΑΠΣ Κύθνου [pics-vid]

Πιο ονειρεμένο τελείωμα δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος ''Θερμιώτης'', με τον ΑΠΣ Κύθνου να συνεχίζει την επέλαση του και στον τελευταίο επίσημο αγώνα για φέτος,  πετυχαίνοντας ακόμα μία ιστορική νίκη με αντίπαλο τον Νηρέα, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο της Παροικιάς με 1-3.

Ο ΑΠΣ Κύθνου, όχι μόνο νίκησε, αλλά παράλληλα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας 3 τέρματα το ένα καλύτερο από το άλλο, κερδίζοντας το χειροκρότημα των 10 περίπου κοριτσιών που συνόδευσαν την αποστολή στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Πάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, προπονητής του συλλόγου Σταύρος Κονιδάρης, δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Πάρο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Λαρεντζάκη να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση, ενώ και ο Νηρέας παρουσιάστηκε ακέφαλος, καθώς και εκείνος από την πλευρά του έλειπε από το παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από νωρίς σε θέση οδηγού

Όσο αφορά τον αγώνα, ο ΑΠΣ Κύθνου έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι θέλει να μπει σε θέση οδηγού, πιέζοντας την καλοστημένη ομάδα του Νηρέα.

Η πίεση, των ''Θερμιωτών'' απέδωσε καρπούς στο 28΄όταν μετά από μία συντονισμένη προσπάθεια, ο Πιπέρης γύρισε με καταπληκτικό πάτημα στον MVP της αναμέτρησης Δανιήλ, με τον τελευταίο με όμορφο κοντινό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζουμή ανοίγοντας το σκορ.

Ο Νηρέας ανέβασε την απόδοση του μετά το 30΄και έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ, με τον τερματοφύλακα του ΑΠΣ Κύθνου που ήταν η αποκάλυψη των φιλοξενούμενων, να πραγματοποιεί δύο σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας το 1-0 του πρώτου μέρους.

Μυαλωμένος

Ο ΑΠΣ Κύθνου, φάνηκε να διαχειρίζεται άψογα το παιχνίδι και στην επανάληψη, που μπορεί να ξεκίνησε με μία καλή ευκαιρία από πλευρά γηπεδούχων, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που διπλασίασαν τα τέρματα τους.

Ήταν το 61ο λεπτό, όπου σημειώθηκε ένα γκολ για highlights, όταν ο Γονίδης έγινε κάτοχος της μπάλας από διαγώνια θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής και με τεχνικό άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα του ανήμπορου αν αντιδράσει Ζουμή.

Στο 67΄, ο Κορτιάνος κράτησε παίκτη στη περιοχή, με τον κύριο Ρούσσο να σφυρίζει πέναλτι και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον έμπειρο παίκτη που δεν δέχτηκε ψύχραιμα την απόφαση και είπε διάφορα «γαλλικά» τα οποία σημειώθηκαν μετέπειτα στο φύλλο αγώνα.

Ο Γονιδάκης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 80΄, ο ΑΠΣ Κύθνου σημείωσε το 0-3 μετά από έξοχη συνεργασία των Γονίδη Μ., και Δανιήλ με τους δύο τους να παίζουν το ένα – δύο και τον τελευταίο να τελειώνει άψογα τη φάση με πλασέ.

Ο Νηρέας πέτυχε το γκολ της τιμής στο 83΄με τον Αριανούτσο να πραγματοποιεί εξαιρετική ενέργεια και άψογο πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Χαρές

Στις δηλώσεις τους ο πρόεδρος της ομάδας και ένας εκ των αρχηγών Πιπέρης Ηλιού (θα αναρτηθούν σύντομα) μίλησαν για ένα όνειρο που ζουν όλοι στην Κύθνο. Το κλείσιμο της χρονιάς βρήκε τον ΑΠΣ Κύθνου στην 5η θέση και τους 12 βαθμούς με ένα παιχνίδι να απομένει (Νηρέας - Πανσιφναϊκός) που θα ορίσει αν τελικά επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει.

Πλέον ο στόχος είναι η ολοκλήρωση του γηπέδου και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν που αναμένεται να φέρει έναν ΑΠΣ Κύθνου ακόμη πιο δυνατό.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Ε. Με βοηθούς την κυρία Μαργαρίτη και τον κ. Μαθιουδάκη.

Συνθέσεις

Νηρέας: Ζουμής (84΄Μιναστίρε Α.), Αρκουλής (82΄Ρούσσος Χ.), Βράπι, Σουλεϊμάνι (60΄Αρκουλής), Χασάνι, Κορτιάνος, Ρούσσος, Αριανούτσος, Τσαλίκης (65΄Σιμόπουλος), Ρούσσος Λ., Άλκο.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Χρ., Ρούσσος Γ.

ΑΠΣ Κύθνου (Λαρεντζάκης): Γκούμας, Γονίδης Θ. (84΄Γονίδης Ν.), Βιτάλης (69΄Γονίδης Μ.), Δανιήλ (85΄Γαρδεράκης), Τσιρδήμος, Ψαρράς, Γονιδάκης Κ., Λεβαντής, Ηλιού, Μπιζικούκης, Χριστοδουλάκης.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το site μας

Τα πανηγύρια του ΑΠΣ Κύθνου μετά τη νίκη

 

 

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares