Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 22:20

Ανώτερος ο Πανναξιακός πέρασε με ''διπλό'' από τη Μήλο

Επίδειξη ανωτερότητας έκανε στη Μήλο ο Πανναξιακός που έφυγε με το θριαμβευτικό 0-4 επί του Παμμηλιακού, επιβεβαιώνοντας ότι η… Θύελλα Καμαρίου είναι το απόλυτο αφεντικό του β’ ομίλου της β’ φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων και θα βρεθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον πρωτοπόρο του α’ομίλου.

Το βαρύ σκορ πάντως δεν αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο, με τον Παμμηλιακό να πληρώνει 2 παιδικά λάθη στην άμυνα του και να είναι και αρκετά άτυχος στο α’ μέρος όταν και θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να σκοράρει και μάλιστα πρώτος στο παιχνίδι.

Ισορροπία στο α’ μέρος

Η ομάδα της Μήλου μπήκε δυνατά στο γήπεδο και στα πρώτα 15 λεπτά πίεσε για το γκολ όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της. Ο Πανναξιακός επηρεασμένος και από το αρνητικό ξεκίνημα της πρεμιέρας του και την εντός έδρας ήττα από την Θύελλα με 0-3 την προηγούμενη εβδομάδα βρήκε τα πατήματα του στο 20λεπτο της αναμέτρησης, ανέβηκε στο γήπεδο και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Στο 5ο λεπτό ο Παπαδημητρίου βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Σίδερη στην περιοχή ο οποίος ανατράπηκε και οι «κόκκινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Ο κ.Μαθιουδάκης έδειξε «παίζεται». Εφτά λεπτά αργότερα στο 12ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα όταν ο Νάκας ανέτρεψε τον Καράι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πιτταράς και σημάδεψε το δεξί κάθετο του Ανυφαντάκη.

Στο 24’ ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Λίκα βγήκε μόνος από αριστερά στη περιοχή κρέμασε τον Ανυφαντάκη, ο Νάκας αποσόβησε προσωρινά το γκολ, αλλά ο επερχόμενος Καράϊ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δύο γκολ με το ξεκίνημα του β’ μέρους και πρόωρο τέλος αγώνα

Ο Παμμηλιακός μπήκε επιθετικά στο β’ μέρος αλλά δεν πρόλαβε να διεκδικήσει και πολλά καθώς άφησε ευάλωτη την άμυνα του. Δύο παιδικά λάθη στην άμυνα από Κυρίτση (αυτογκόλ στο 48’) και Σταμάτη Σίδερη (επιχείρησε ντρίπλα επί του Λίκα στη μικρή περιοχή έχασε τη μπάλα και ο παίχτης του Πανναξιακού κλείδωσε τους 3 βαθμούς στο 50’. Το 0-3 έφερε απογοήτευση στην ομάδα της Μήλου που σχεδόν παράτησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχθεί και 4ο γκολ στο 59’, το πιο όμορφο του αγώνα μετά από αστραπιαίο συνδυασμό των παιχτών του Πανναξιακού και τελικό αποδέκτη τον Μπονιάκο που έκλεισε το σκορ στο 0-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Νίκος Μάλλης): Ανυφαντάκης, Λιβάνιος, Νάκας (46’ Σοσόλι Τ.), Σίδερης Σ. (53’ Καμακάρης Μ.), Κυρίτσης, Σοσόλι (75’ Μητακίδης), Μπεκογιάννη, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (63’ Likaj), Παπαδημητρίου Σ., Σίδερης Α.

Πανναξιακός (Γιώργος Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Καράϊ, Παπανικολάου, Χαμηλοθώρης (75’ Μοσχονάς), Κώτσαρης, Λίκα, Πιτταράς (78’ Ζάνος), Μπονιάκο, Σεμέ, Κρητικός, Ανεβλαβής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαθιουδάκης Γ. Θ. με βοηθούς τους Κουλακιώτη Σ. και Μαθιουδάκη Γ.Α.

Αναλυτικά η βαθμολογία του β’ ομίλου της τελικής φάσης

2018-04-14_1.jpg

Μικρά από τη Μήλο

-Στην κερκίδα όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βρέθηκαν τα παιδιά της Ακαδημίας του Παμμηλιακού, όπως έχει καθιερώσει πλέον ο νέος τους κόουτς Φώτης Παπαδόπουλος.

-Αρκετά καλή η προσέλευση του κόσμου για τα δεδομένα της αντιεμπορικής ώρας του αγώνα σε ημιεργάσιμη ημέρα (Σάββατο 8.30 το πρωί!)

-Τρέχοντας έφυγαν από το γήπεδο οι παίχτες του Πανναξιακού ώστε να προλάβουν το πλοίο για τη Νάξο

-Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άδικου χαμού της μητέρας του Ενωσιακού προπονητή κ.Μοστράτου Γιώργου, Δήμητρας.

Φωτογραφίες από τον αγώνα (Ελένη Γρίβα)

 

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares