Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 21:50

Ολοκληρώθηκε με νίκη του Νηρέα ο 2ος όμιλος

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς ο Νηρέας, καθώς στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε χθες Σαββάτο στο γήπεδο της Παροικιάς επικράτησε με 2-0 του Πανσιφναϊκού.

Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, οι Ναουσαίοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στον Πανσιφναϊκό, που ταξίδεψε στην Πάρο για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι αγωνιστικές του 2ου ομίλου.

Σε γενικές γραμμές ο Νηρέας είχε την κυκλοφορία της μπάλας και 2-3 καλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Ποργιώτη.

Ο Πανσιφναϊκός, αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, έχοντας ένα σουτ στο παιχνίδι το οποίο κατέληξε άουτ.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αριανούτσος στο 6΄και στο 59΄.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της μητέρας του ενωσιακού προπονητή Γιώργου Μοστράτου που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Ρούσσος, με βοηθούς τους Καλόγερα και την κυρία Ψαρρά

Συνθέσεις

ΑΜΕΣ Νηρέας (Παπαδάκης): Ζουμής (75΄Μιναστιρε), Βράπι, Χρυσοχός, Αρκουλής (79΄ Ρούσσος Χ.), Χασάνι, Άλκο, Παπαδόπουλος, Ρούσσος Γ., Μπαμπαλιου (65΄ Ρούσσος Γ.), Σιμόπουλος, Αριανούτσος

Αναπληρωματικός: Σουλεϊμάνι

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης): Ποργιώτης, Φράγκος, Ατσόνιος Χ., Διαρεμές, Γεωργούλης (57΄ Δεπάστας), Συνοδινός, Ατσόνιος Α., Λυκόγιαννης, Λεμπέσης, Σίνα, Ζαμπέλης (45΄ Γκόβας)

Αναπληρωματικοί: Χουζούρης, Βελλής

Η τελική βαθμολογία

2018-04-15_5.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares