Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 13:40

Τρένο η Θύελλα πήρε το διπλό στη Μήλο και ετοιμάζεται για τελικό [pics - vid]

Ούτε στην Μήλο δεν έκανε στάση το τρένο που λέγεται  Θύελλα Καμαρίου, καθώς επικράτησε με 0-4 του Παμμηλιακού και πλέον με έναν βαθμό στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανναξιακό μπορεί να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα τη Σαντορίνης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρά το γεγονός ότι βρήκε απέναντι της έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων άνοιξε στη Θύελλα διάπλατα το δρόμο για τη νίκη.

Για ακόμη μία φορά ο Παμμηλιακός έδειξε πως είναι το ένα από τα πιο φιλόξενα σωματεία των Κυκλάδων, καθώς ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης, καθώς και όλο το Δ.Σ. προσέφεραν απλόχερα τη φιλοξενία τους στην αποστολή της Θύελλας, αλλά και σε αυτή του sportcyclades.gr (τους ευχαριστούμε).

Γκολ με το καλημέρα

Μπορεί ο Παμμηλιακός να ξεκίνησε έχοντας σαφέστατα ένα πλάνο να μην αφήσει την Θύελλα να κάνει το παιχνίδι της  το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων στο 6΄ήρθε για να κρίνει ουσιαστικά από νωρίς την αναμέτρηση.

Σε μία δουλεμένη φάση, μόλις στο 6ο λεπτό ο Γιαννής εκτέλεσε φάουλ, ο Αποστολίδης πάσαρε παράλληλα και ο Μαυρομάτης από κοντά έκανε το 1-0.

Μεταξύ 15’ και 35’ ο Παμμηλιακός είχε το καλύτερο χρονικό του σημείου στην χθεσινή αναμέτρηση, με τους Καμακάρη και Παπαδημητρίου να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση.

Τελικά η Θύελλα είχε ακόμα ένα τέρμα πριν την ανάπαυλα, το οποίο ήρθε και πάλι από μία στημένη φάση, όταν μετά από κόρνερ του Ερρίκου, ο Γιαννής σέντραρε και ο Αρβανίτης με όμορφο σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενη είχαν λίγο αργότερα και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Ρέτζο.

Κυριάρχησε

Με πολλούς μικρούς στην σύνθεση του ο Παμμηλιακός είχε μία αξιοπρεπή παρουσία, με τη Θύελλα όμως να δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει χτιστεί ως ομάδα πρωταθλητισμού.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το υπέρ τους 0-2 που τους έδωσε το δικαίωμα να διαχειριστούν πιο χαλαρά την αναμέτρηση,  πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα, τα οποία προήλθαν και πάλι από στημένες φάσης.

Στο 71΄ο Ερρίκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαντούσης με κίνηση στο πρώτο δοκάρι και κοντινό πλασέ έκανε το 0-3.

Το τελικό 0-4, ήρθε στο 78΄μετα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, του Ερρίκου.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μαθιουδάκης του Αθ., με βοηθούς του Κουλακιώτη και Μαθιουδάκη Γ. του Αντ.

Συνθέσεις

Παμμηλιακός (Μάλλης): Ανυφαντάκης, Δρίλης, Σοσόλι Τ., Σίδερης, Κυρίτσης (λ.τ. 86΄Λικάι), Καμακάρης Μ. (76΄Νάκκας), Μπεκογιάννης  (79΄ Μαυρογιάννης), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (65΄Κουρέλης), Παπαδημητρίου, Σίδερης ©.

Αναπληρωματικοί: Ζούλιας, Ντόριζας.

Θύελλα (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός © (75΄Νομικός), Δημητρακόπουλος (61΄Δαβιλάς), Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Αρβανίτης (80΄Εγιουρούμ), Αποστολίδης, Μαυρομάτης (46΄Βλαβιανός).

Αναπληρωματικοί: Δανέζης, Τσουκαλάς.

Μικρά από τη Μήλο

  • Πρώτη ζωντανή μετάδοση από το Δημοτικό στάδιο Μήλου, καθώς το sportcycladesσε συνεργασία με τα mileikaneaέδωσαν liveτο παιχνίδι.
  • Την αποστολή της Θύελλας συνόδευσαν ο πρόεδρος κ. Βλαβιανός, όπως κα 3-4 φίλοι της ομάδας.
  • Μαζί με την θύελλα ταξίδεψε ο Αντιπρόεδρος της  Θύελλας Καμαρίου, κ. Χαράλαμπος Λυγνός μ την οικογένεια του.
  • Όπως προαναφέραμε ο πρόεδρος και η διοίκηση του Παμμηλιακού έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να φιλοξενηθεί σωστά η Θύελλα, με την καθιερωμένη ανθοδέσμη να παραδίδεται στην αρχή από τον αρχηγό, ενώ στα αποδυτήρια υπήρχαν για ακόμη μία  φορά άφθονα φρούτα και άλλα διάφορα.
  • Μεγάλη ταλαιπωρία στην επιστροφή για τη Θύελλα, καθώς οι ποδοσφαιριστές έφτασαν στα σπίτια τους περίπου στις 6:30 τα ξημερώματα. 

Η βαθμολογία

2018-04-21.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τα mieikanea.gr και το sortcyclades.gr

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares