Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 17:59

Θύελλα Καμαρίου: Κάλεσμα για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό

Τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο της συμμετοχής στον τελικό του πρωταθλήματος θα επιδιώξει στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παμμηλιακό η Θύελλα Καμαρίου.

Η ομάδα της Σαντορίνης καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλάι της για την επίτευξη του στόχου:

«Την ομάδα του Α.Σ. Παμμηλιακού υποδέχονται οι Άνδρες μας.

Την ομάδα του Α.Σ. Παμμηλιακού υποδέχονται οι Άνδρες μας την Κυριακή 6/5/18 στις 19.00 στο Δ.Γ. Καμαρίου. Το παιχνίδι διεξάγεται στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου όσον αφορά τον 2ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ΕΠΣΚ.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της οδηγώντας την κούρσα με 15 βαθμούς και με νίκη επί του αντιπάλου της θα εξασφαλίσει την διαφορά που χρειάζεται για να ''σφραγίσει'' το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του φετινού πρωταθλήματος, ασχέτως με τα αποτελέσματα που θα πετύχει η ομάδα του Α.Ο. Πανναξιακού (10β.) στους 2 εναπομείναντες αγώνες (με Παμμηλιακό εντός, Θύελλα Καμαρίου εκτός).

Όσον αφορά το αναβληθέν παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Α.Ο. Πανναξιακό, σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση της Π.Ε. θα επαναορισθεί μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων.Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να στηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών μας για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στον τελικό του θεσμού!».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares