Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 20:57

Σφράγισε το εισιτήριο του τελικού η Θύελλα Καμαρίου [pics-vid]

Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε 3-0  του Παμμηλιακού και σφράγισε το εισιτήριο του τελικού.

Βρίσκοντας απέναντι της έναν αξιόμαχο και καλοστημένο Παμμηλιακό, η Θύελλα έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει μία εύκολη νίκη, πετυχαίνοντας τον πολυπόθητο στόχο της πρωτιάς, καθώς το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανναξιακό αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πλέον οι Σαντορινιοί ετοιμάζονται για τον τελικό της 19ης Μαΐου, περιμένοντας τον αντίπαλο τους που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο ΑΟ Μυκόνου.

fygjkhuljk.jpg

Το ματς

Η Θύελλα είχε τον πλήρη έλεγχο και πίεσε τον Παμμηλιακό από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με την ομάδα της Μήλου να αμύνεται σωστά.

Η ομάδα του Κώστα  Μιχάλη δημιούργησε  2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με την υπεροχή της να καρποφορεί τελικά στο 33΄, όταν ο Ερρίκος με ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Αρβανίτη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και να γράφει το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και η Θύελλα είχε την απόλυτη υπεροχή, με τον Παμμηλιακό να αμύνεται σωστά και τον Ανυφαντάκη να είναι θετικότατος κρατώντας  χαμηλά το σκορ.

Το 2-0 τελικά ήρθε στο 71΄όταν ο Σίδερης  έκανε φάουλ στον Ερρίκο λίγο έξ από τη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με εύστοχη εκτέλεση διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 82 ο Ερρίκος ανατράπηκε στη περιοχή, κέρδισε το πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση από τον ίδιο έγινε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Ζαράνης, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του Παντελάκη και Νάκκα είχαν πολύ καλή παρουσία.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός ( 46΄ Σπανός), Δημητρακόπουλος (46΄ Βλαβιανός ), Μαντούσης (75’  Πάγια), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης, Αποστολίδης, Αρβανίτης (46΄ Δαβιλάς).

Αναπληρωματικοί:  Νομικός, Εγιουρούμ, Τσουκαλάς,.

Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Σίδερης, Λιβάνιος, Κρομύδας ( 59΄ Κουρέλης), Κυρίτσης, Δρίλης, Σοσόλι, Τσιριγωτάκης (89΄ Ζυγουράς), Καμακάρης (79΄Λικάι),  Παπαδημητρίου, Σίδερης.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares