Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 01:23

«Προβλήματα» την Άνω Μερά... αποχώρησαν Αποστολίδης και Γιόγιος

Μόλις 4 ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίες και η Άνω Μερά δείχνει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα λιγοστά πρόσωπα που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς η τουριστική κίνηση στο νησί των ανέμων είναι αυξημένη και πολύ απαιτητική για τους εργαζόμενους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Και να σαν να μην έφτανε αυτό, ο «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Πελέκη, φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο έντονος, καθώς εκτός των προβλημάτων με τις παρουσίες, βλέπει το οπλοστάσιο της ομάδας να αδειάζει από πρόσωπα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες  έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν 2-3 βασικοί ποδοσφαιριστές, ενώ ακόμα δύο αποτελούν οριστικά παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο λόγος για ένα όνομα που έκανε αίσθηση με την μετακίνηση του στην Άνω Μερά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γαβρίλο Αποστολίδη, ενώ έχει  προηγηθεί η αποχώρηση του ικανότατου μέσου, Γιώργου Γιόγιου.

Ο Αποστολίδης, που ήρθε μετά από ένα καταπληκτικό εξάμηνο στην «νταμπλούχο» Θύελλα Καμαρίου, ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει τελικά να συνεχίσει στην ομάδα της Μυκόνου και ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει αποχωρήσει από το νησί.

Αναφορικά με τον Γιόγιο, εκείνος έχει ήδη πάρει την ελευθέρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν φέρει προβληματισμό στην ομάδα της Μυκόνου, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας  έχει γίνει με στόχο τον πρωταθλητισμό και επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια για την απώλεια πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Η παρουσία 6-7 ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία, είναι κάτι που έχει συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια σε προετοιμασία της Άνω Μεράς και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με τον σχεδιασμό.

Οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ήδη έχουν πέσει ως προτάσεις στο τραπέζι και αυτό έχει να κάνει με την απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά και παράλληλα θα μεγαλώσουν αριθμητικά το ρόστερ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares