Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 12:27

Επαφή με Γιόγιο και Θεοχάρη ο Α.Ο. Σύρου

Αμέσως μετά την πληροφόρηση μέσα από το sportcyclades.gr σχετικά με τις αποχωρήσεις του Γιώργου Γιόγιου και του Βασίλη Θεοχάρη από την Άνω Μερά, ο ΑΟ Σύρου δεν έχασε την ευκαιρία, πραγματοποιώντας άμεση επαφή με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, γνωρίζοντας ότι δεν έχει επιρροή για να πετύχει μία τέτοια συμφωνία, έριξε το μπαλάκι στον προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη να πραγματοποιήσει αυτή την επαφή.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε προχθές και επαναλήφθηκε χθες, όπου έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συναντηθούν για να συζητήσουν κατά πόσο είναι εφικτή η επίτευξη συμφωνίας.

Πάντως, οι δύο περιπτώσεις, παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες, καθώς ο Βασίλης Θεοχάρης θα γίνει για Τρίτη φορά πατέρας τον Νοέμβριο και ο Γιώργος Γιόγιος, έχει πάρα πολλές προτάσεις, οι οποίες υπερβαίνουν το χαμηλό μπάτζετ που έχει θέσει ο φετινός ΑΟ Σύρου.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε την επερχόμενη συνάντηση, όπου όλα θα είναι ανοιχτά και θα συζητηθούν από μηδενική βάση!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares