Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 11:23

Στην Καλλικράτεια ο Αποστολίδης... «κλείνει» δύο μεταγραφές η Άνω Μερά

Στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Καλλικράτεια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γαβρίλος Αποστολίδης, καθώς μετά διάφορα προβλήματα που προέκυψαν δεν κατέστη δυνατό να παραμείνει στην Άνω Μερά.

Παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε από τις δύο πλευρές προκειμένου να βρεθεί κοινή πορεία πλεύσης, τελικά ο ταλαντούχος επιθετικός, πήρε την τελική του απόφαση και υπέγραψε στην Μακεδονίτικη ομάδα, η οποία τη νέα σεζόν έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Όπως επισήμαναν οι άνθρωποι της Άνω Μεράς, αλλά και η πλευρά του παίκτη, μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς όλα έγιναν μετά από συνεννόηση των δύο πλευρών.

Ήδη στην Άνω Μερά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Αποστολίδη, όπως και με έναν τερματοφύλακα, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το άμεσα επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την προετοιμασία της Άνω Μεράς, αυτή συνεχίζεται κανονικά και οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν πιθανούς αντιπάλους για φιλικές αναμετρήσεις.

Το προγραμματισμένο για την Κυριακή με τον Πάγο φιλικό, ματαιώθηκε, ενώ σήμερα αναμένεται η απάντηση του ΑΟ Μυκόνου ώστε να οριστεί επίσημη συνάντηση μεταξύ των δύο Μυκονιάτικων συλλόγων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares