Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 19:14

"Καθάρισε" για τον Μαρπησσαϊκό ο Βιντζηλαίος, 2-1 στο ντέρμπι με τον Αστέρα Μαρμάρων [pics+vid]

Ένταση, ανατροπές, δυνατά μαρκαρίσματα και σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Λέξεις κλειδιά που σηματοδοτούν την έννοια ενός τοπικού ντέρμπι που αφορά δυο γειτονικές ομάδες.

Μαρπησσαϊκός και Αστέρας Μαρμάρων στο Παριανό ντέρμπι αναμετρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Αρχίλοχου για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου, παρουσία του πρόεδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη που έδωσε το παρών, με την ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά να επικρατεί με 2-1.

Το τρίποντο αυτό ήταν το πρώτο εντός των τεσσάρων γραμμών για τους μπλε αφού είχε προηγηθεί η νίκη στα.. χαρτιά στην πρεμιέρα με τον Πανσιφναϊκό.

Ο Μαρπησσαϊκός έφτασε αισίως τους επτά βαθμούς και πλέον κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα, έχοντας ως mvp σήμερα τον Βιτζηλαίο που πέτυχε και τα δυο γκολ. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που πάλεψαν το ματς, προηγήθηκαν όμως δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του ΑΠΣ Κύθνου, παραμένοντας στους επτά βαθμούς βαθμούς.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χρήστου Σάμιου φωνάζει για τη φάση του 90+1 θεωρώντας ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι πάνω στον Ουέλινγκτον.

Αιφνιδίασε ο Αστέρας με τον Κληρονόμο

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα στο α' μέρος ο Αστέρας με ωραίο φάουλ του Κληρονόμου προηγήθηκε 0-1, με το παιχνίδι στη συνέχεια να είναι ισορροπημένο.

Λίγο πριν το τέλος του α' μέρους και συγκεκριμένα στο 44' ο Βιντζηλαίος έκανε το 1-1 με φάουλ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 52' με σουτ έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα.

Στην επανάληψη, οι φάσεις του Αστέρα περιορίστηκαν σε αντίθεση με το α' μέρος όπου είχε κάποιες καλές στιγμές με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι τέλους.

Το ματς παρακολούθησε ο προπονητής του Νηρέα, Νίκος Μοστράτος με τον αδερφό του Γιώργου που αποτελεί τον Ενωσιακό μας προπονητή. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

8' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κληρονόμου και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

13' Ο Βιντζηλαίος βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα και απομακρύνθηκε. 

19' Σέντρα Βιντζηλαίου από αριστερά, πιεζόμενος ο Γκεμπόρις με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ από την μικρή περιοχή.

24' Κορνερ Βιντζηλαίος, σουτ του Σ. Κρητικού από το πέναλτι η μπάλα άουτ.

30' Καλή στιγμή για τον Αστερα. Ο Ουέλινγκτον σε αντεπίθεση βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή του Μαρπησσαϊκού όμως το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ.

43'ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ. Ο Βιντζηλαίος με φάουλ φέρνει το ματς στα ίσια.

47' Μετά από κλέψιμο του Κληρονόμου, η μπάλα φτάνει στον Ουέλινγκτον που θέλει να αιφνιδιάσει τον Λιάρο αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά.

52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ. Βιντζηλαίος μετά από ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ κάνει το 2-1. 

61' Μπαλιά κάθετη του Κορρέ στον Γκεμπόρι, που απέφυγε δυο αντιπάλους του όμως το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ

63' Ο Ουέλινγκτον γυρίζει τη μπάλα από αριστερά, ο Λιάρος φαίνεται να μπλοκάρει τη μπάλα όμως το έφυγε μέσα από τα χέρια, με τον Βιντζηλαίο Ν. να μην αντιλαμβάνεται τη φάση και τον τερματοφυλακα να μπλοκάρει.

67' Γύρισμα του Γκεμπορις και ο Παντελαίος που έρχονταν σε τρέιλερ αστόχησε από ευνοική θέση.

77' Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Πρώτα ο Παντελαίος από γύρισμα του Βράπι δεν μπορεί να πλασάρει από κοντά και στη συνέχεια ο Κορρές πιάνει τρομερό σουτ που εξουδετερώνει θεαματικά ο Μπάκο. 

90+2 Ζητάει πέναλτι ο Αστέρας Μαρμάρων σε μαρκάρισμα του Ουέλινγκτον μέσα στην περιοχή. 

90+4 Ο Ουέλινγκτον στη γωνία της περιοχής με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Βακώνδιος με βοηθούς τις Ψαρρά και Μαργαρίτη.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Γαβαλάς) Λιάρος, Παπαδόπουλος, Βράπι, Τζανακόπουλος, Σωτηρόπουλος (72' Κρητικός Δ.), Κορρές, Γκεμπόρις (86' Εσάζ), Βιντζηλαίος (90' Χρυσοχός), Κρητικός Σ. (64' Παντελαίος), Αντωνόπουλος, Ρούσσος

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρήστος Σάμιος) Μπάκο, Παρτζάλης, Ουέλινγκτον, Ορούτσι, Ζάχο, Κλούβας (86' Μπελούκης Α.), Κληρονόμος, Αντιπαριώτης (89' Χαραλαμπίδης), Αλιπράντης, Πατρίκου, Βιντζηλαίος (67' Νταής).

Παρακολουθείστε και πάλι ολόκληρο το ματς ανάμεσα στον Μαρπησσαϊκό και τον Αστέρα Μαρμάρων από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares