Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 18:03

Έσωσε την παρτίδα στην επανάληψη ο ΑΟ Σύρου

Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο ΑΟ Σύρου έσωσε την παρτίδα στην επανάληψη, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 του πρώτου μέρους σε 2-1 και να πάρει ένα αγχωτικό τρίποντο απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ Τήνου, που πάλεψε να φύγει με κάτι καλό από τη Σύρο αλλά δεν τα κατάφερε.

Ανταπόκριση: Σταμάτης Καλυμιώτης 

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΣ Τήνου, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Αντώνης Συριανός προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον γκολκίπερ Κώστας Συριανό, με το γύρισμα όμως να είναι αδύναμο και τον Γιαννησόπουλο που παραμόνευε να επωφελείται και με ψηλοκρεμαστό πλασέ να κάνει το 0-1.

Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος, ήταν κάτω του μετρίου από πλευρά ποιότητας, με τον ΠΑΣ Τήνου να έχει ως πρώτο μέλημα να κρατήσει το υπέρ του σκορ και τον ΑΟΣ να αναλώνεται σε ένα κακό παιχνίδι, όντας ασύνδετος σε όλες τις γραμμές.

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Σύρου ευτύχησε να σκοράρει νωρίς, καθώς στο 51΄Ο Ραμπαβίλας, πήρε μπαλιά - τρύπα του Σταμούλη και από θέση τετ α τετ ισοφάρισε σε 1-1, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα για τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Σύρου είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να απειλήσει με εξαίρεση μία καλή ευκαιρία που είχε ο Πρίντεζης.

Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 69΄, όταν ο Σταμούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1, σημειώνοντας την ανατροπή για τον ΑΟ Σύρου, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αγγέλου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους κ.κ. Καλόγερας και Ρούσσο Ι.

ΑΟ Σύρου (Χρήστος Φωκάς): Συριανός Κ., Μαραγκός, Αργυρός, Δημητρακόπουλος (46΄Χούρος), Συριανός Α., Σταμούλης, Σαμανίδης, Ταμάμης (77΄ Δαλέζιος), Πρίντεζης Λ., Ραμπαβίλας, Ρούσσος Κ.

Αναπληρωματικοί: Κοψαχείλης, Αρμάντο, Σαρακινός, Κόκκαλης.

ΠΑΣ Τήνου (Γιώργος Μάλλιος): Κελαδίτης, Δενεκαριάς, Παλαμάρης Α., Λειβαδάρας Π. (89΄ Μπον), Αρμακόλας, Νάζος, Βιδάλης (67΄Μυλωνάς) , Γιαννησόπουλος, Δαρμής (70΄Θεοδώρου) , Ζαλώνης Ι., Ξενόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Λειβαδάρας Ι., Βαλιάνος, Ζαλώνης Μ., Μυκονιάτης.

Το Live Score της αναμέτρησης

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares