Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 13:52

Φιλικό και περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων ΑΟ Σύρου και Άγιαξ

Η ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν απλά ακόμη μία αιτία για την περαιτέρω σύσφιξη των συνεργαζόμενων σωματείων του ΑΟ Σύρου και του Αίαντα Σύρου, που πλέον συστεγάζονται και στο ίδιο γραφείο, που τους παραχώρησε η ένωση.

Δια του λόγου του αληθές, ως κεντρική εικόνα στο άρθρο, έχει τοποθετηθεί η πινακίδα έξω από το γραφείο, μέσα στο οποίο ίσως ληφθούν σπουδαίες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο ομάδων, που κατά πολλούς θα είναι κάτι παραπάνω από μία απλή αλληλοϋποστήριξη.

Άλλωστε, όλο και πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον Γιώργο Ρούσσο να γιορτάζει τα Χριστούγεννα, φορώντας την ‘’κιτρινομπλέ’’ φόρμα του ΑΟ Σύρου, αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή στην ανδρική ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν επίσημο παιχνίδι στις 12 Ιανουαρίου του 2019, αυτό δεν αποτρέπει τα τεχνικά τους επιτελεία στο να συνεχίσουν τις προπονήσεις, όπου μάλιστα θα έχουμε και μία φιλική αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 / 12, στις 16:00 στο Γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares