Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 18:53

Δυνατό μπάσιμο για Κολιόπουλο ο ΑΟ Σύρου

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου θέλει να μπει ο ΑΟ Σύρου με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο να πραγματοποιεί καθημερινές επαφές, τόσο με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, όσο και με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα του.

Πρώτος στόχος για μεταγραφική ενίσχυση είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς, με τον Γιώργο Φώσκολο να βλέπει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της Άνω Μεράς, Δημήτρη Κολιόπουλου την ιδανική περίπτωση παίκτη που μπορεί να φορέσει τη ''κιτρινομπλέ'' φανέλα του ΑΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Φώσκολος έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, αφού αυτό που μένει είναι η απάντηση του Κολιόπουλου στην δελεαστική πρόταση που του έχει καταθέσει ο ΑΟ Σύρου.

Ο 24χρονος Κολιόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον 6ο όμιλο της Γ'  Εθνικής με την Προοδευτική, ενώ ο ίδιος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από το ρόστερ των ''Βυσσινί'' καθώς πριν λίγες ημέρες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, πράγμα που έγινε δεκτό από τους ανθρώπους της ομάδας.

Εκτός τη φανέλα της Άνω Μεράς και της ομάδα που ακόμα ανήκει της Προοδευτικής, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Ακαδημίες ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζας Μεγάρων, Φωστήρας,Κιθαιρών Καπαρέλι.

 f5e4f5819c2420cd8d767eddd1af5b02_XL_fe825.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares