Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 23:28

Ετοιμοπόλεμος... με 8 νέα πρόσωπα και αισιοδοξία ο ΑΟ Σύρου

Κανονικά στη διάθεση του Νίκου Βουτσίνου τέθηκαν τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Σύρου, Κυριάκος Μανουδάκης και Αντώνης Ντόγος που ανέβασαν τον αριθμό των μεταγραφών του ΑΟ Σύρου στους 8 για τη χειμερινή περίοδο.

20190131_183616-1_6e05a.jpg

Συγκεκριμένα εκτός των Μανουδάκη και Ντόγου, ο ΑΟΣ, επίσης απέκτησε και τους , Μουλίδη και Μαραγκό, από τον Πάγο και τους Ρούσσο Γ., Φραγκιά, Σαγκινέτο και Φωτεινιά από τον Άγιαξ Σύρου.

Όπως είναι φυσικό στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία, καθώς ο στόχος στον να συγκεντρωθεί ποιοτικό υλικό μέσα από τη Σύρο δείχνει να έχει επιτευχθεί, με τις τελευταίες κινήσεις να δικαιώνουν απόλυτα τον πρόεδρο της ομάδα και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο.

Αν όλα πάνε καλά, ο Νίκος Βουτσίνος θα μπορεί να υπολογίζει στο σύνολο των παικτών και για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/2) με τον ΠΑΣ Τήνου.

20190131_183654-1_e0b1e.jpg

Έκδηλη είναι και η ικανοποίηση του προέδρου του συλλόγου κ. Γιώργου Φώσκολου, που βλέπει να στήνεται και πάλι μία ομάδα σαν αυτή που κατέκτησε τον νταμπλ της περιόδου 2016-2017, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αναφέρει στις δηλώσεις του:

«Το όνειρο μας από το 2012, στην επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Σύρου ήταν η ομάδα να έχει στις τάξεις της ότι καλύτερο υπάρχει από ποδοσφαιριστές στη Συριανή αγορά και αυτό το καταφέραμε», είπε ο κ. Φώσκολος, που στη συνέχεια μίλησε για αναγνώριση: «Πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές του νησιού αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται και έχει ως στόχο το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου».

Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα, ο Γιώργος Φώσκολος, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα και να τους ευχηθώ να έχουν καλή συνέχεια και να είναι υγιείς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κυριάκο τον Μανουδάκη και τους γονείς του για την προσπάθεια που έκαναν ώστε ο Κυριάκος αν έρθει και πάλι στην οικογένεια του ΑΟ Σύρου. Ο Μανουδάκης είναι σημαία για το Συριανό και το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει τίτλους με πολλές διαφορετικές ομάδες. Είναι ένας παίχτης που θα μας κάνει να παίξουμε καλύτερα και σκληρότερα και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνουμε στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι στην διοίκηση, αφού ξεκινήσαμε μία προσπάθεια χωρίς να έχουμε δελτία και σήμερα έχουμε κάνει και πάλι τον ΑΟ Σύρου δυνατό και υπολογίσιμο σε όλες τις Κυκλάδες».

20190131_183716-1_bdd6f.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares